9-gaats beweegbare wang Yasuni KAP7238

9-gaats beweegbare wang Yasuni KAP7238

€ 61,71

€ 61,68

Optimaliseer je motorervaring met de 9-gaats mobiele wang Yasuni KAP7238, ontworpen door het beroemde merk Yasuni voor motorliefhebbers.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 2 of 4 dagen

Beschrijving

9-gaats beweegbare wang Yasuni KAP7238

Ontdek de 9-gaats mobiele wang Yasuni KAP7238, een must-have product voor motorliefhebbers. Ontworpen door het beroemde merk Yasuni, is deze beweegbare wang speciaal ontworpen om de prestaties van je motor te verbeteren en je een uitzonderlijke rijervaring te geven.

De Yasuni KAP7238 9-gaats beweegbare wang is gemaakt van hoogwaardige materialen om maximale duurzaamheid en weerstand te garanderen. Het innovatieve ontwerp en de geavanceerde technologie maken het een ideale keuze voor veeleisende rijders.

Met negen bevestigingsgaten biedt deze beweegbare wang uitstekende grip en een betere drukverdeling, wat essentieel is voor een soepele, veilige rit. Bovendien is hij eenvoudig te installeren en past hij perfect op de meeste motorfietsmodellen.

Dankzij het lichte gewicht en de stevige constructie zorgt deze beweegbare wang voor een wendbaar rijgedrag en superieure wendbaarheid. Je kunt dus optimaal genieten van je motor en vol vertrouwen je grenzen verleggen.

Of je nu een professionele rijder bent of een gepassioneerde amateur, de Yasuni KAP7238 9-gaats mobiele wang voldoet aan al je verwachtingen. Geef jezelf een voorsprong op de concurrentie op het circuit en onderscheid je van de massa met dit product van topkwaliteit.

Wacht niet langer en voeg de Yasuni KAP7238 9-gaats beweegbare wang nu toe aan je motoruitrusting. Je zult niet teleurgesteld zijn door zijn uitzonderlijke prestaties en onvergelijkbare betrouwbaarheid. Vertrouw op Yasuni, het referentiemerk in motorrijden, om je te voorzien van de beste accessoires.

Extra informatie

Merk Yasuni
Fabrikant SKU 1119440
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten