16-gaats beweegbare wang Yasuni KAP7449

16-gaats beweegbare wang Yasuni KAP7449

€ 61,71

€ 61,68

Verhoog je prestaties met de 16-gaats Movable Cheek Yasuni KAP7449, ontworpen door het toonaangevende merk voor motorliefhebbers.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 2 of 4 dagen

Beschrijving

16-gaats beweegbare wang Yasuni KAP7449

Ontdek de 16-gaats mobiele wang Yasuni KAP7449, een accessoire van topkwaliteit voor motorliefhebbers. Ontworpen door het beroemde merk Yasuni, is dit product een must-have voor alle liefhebbers van snelheid en adrenaline.

Dit mobiele wangstuk is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen voor optimale prestaties. Met zijn 16 gaten biedt het een uitstekende luchtcirculatie voor efficiënte motorkoeling. Het verbetert ook de prestaties van je motor door wrijving te verminderen en het vermogen te verhogen.

Of je nu een professionele rijder bent of een gepassioneerde amateur, de Yasuni KAP7449 mobiele wang is geschikt voor alle soorten motoren. Het elegante ontwerp en de zorgvuldige afwerking maken het een aantrekkelijk accessoire dat een vleugje stijl toevoegt aan je voertuig.

Door dit beweegbare wangstuk te gebruiken, kun je ook de levensduur van je motor verlengen door interne onderdelen te beschermen tegen slijtage en overmatige hitte. Bovendien is het eenvoudig te installeren en zijn er geen grote aanpassingen aan je motor nodig.

Of je nu racet of gewoon graag met je motor over bochtige wegen rijdt, de Yasuni KAP7449 mobiele wang geeft je een uitstekende rijervaring. Je zult een aanzienlijke verbetering merken in het vermogen en de prestaties van je motor, wat resulteert in een soepelere, plezierigere rit.

Doe geen concessies aan de kwaliteit van je motor met goedkope onderdelen. Kies voor Yasuni KAP7449 en ontdek een nieuwe manier van rijden. Vertrouw op Yasuni, een leider op het gebied van motoraccessoires, om je een betrouwbaar en duurzaam product te bieden.

Kortom, de Yasuni KAP7449 16-gaats beweegbare wang is een essentieel accessoire voor alle motorliefhebbers. Voeg hem toe aan je collectie en ontdek een nieuwe dimensie van prestaties en stijl voor je motor. Bestel hem nu en ervaar de ultieme rit.

Extra informatie

Merk Yasuni
Fabrikant SKU 1119441
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten