Crossmasker Ariete RC plus

Crossmasker Ariete RC plus

€ 80,63

€ 53,31

-34%
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 1 of 3 dagen

Beschrijving

Crossmasker Ariete RC plus

Het ventilatiesysteem ARIETE ®, dat gebruik maakt van specifieke zones voor het binnenkomen en verlaten van de lucht, grijpt rechtstreeks in op de temperatuur binnenin de bril.
Bovendien vergemakkelijkt het gebruik van het bovenste profiel van het frame, dat naar behoren is verlaagd, het binnendringen van lucht in de ventilatieopeningen van de helm. De glazen van de ARIETE ® bril weerstaan de impact van een stalen bol met een diameter van 6 mm die wordt gelanceerd met een snelheid van 216 km/u!
De anticondensbehandeling weerstaat het dubbele van de minimumeisen die zijn vastgesteld door de norm 168:2001.16 Het frame en de lenzen van ARIETE ® zijn gecertificeerd volgens de Europese norm EN 1938:2010.
De lenzen hebben de optionele anticondenscoating volgens de Europese norm EN 1938:2010, ze hebben de tests voor schokbestendigheid "High Mass" en "High Velocity" volgens de Amerikaanse norm ANSI Z87.1-2003 doorstaan en voldoen aan de eigenschappen die worden voorgeschreven door de Amerikaanse norm VESC-8.
Het label op de bril geeft de lichttransmissiecategorieën van de lenzen aan.

Extra informatie

Merk Ariete
Fabrikant SKU 13950-TPBG
Kleur wit/grijs
Kleur Wit
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten