Motor leren jas Helstons Primo

Motor leren jas Helstons Primo

Beginnend op: € 503,16

€ 390,74

-22%
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 503,16

€ 390,74

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Motor leren jas Helstons Primo

De zwarte leren jas Helstons Primo biedt een tijdloze look look die past bij alle soorten gemotoriseerde tweewielers. De herensnit is uiterst sober met en bevat grote stukken volnerf rundsleder van hoge kwaliteit. Deze zorgvuldig geselecteerde huiden zijn tussen 0,9 en 1,1 mm dik. Alleen het Helstons logo is in reliëf op de borst aangebracht. Er zijn geen versieringen die afbreuk doen aan de pure lijnen van de zwarte leren jas Helstons Primo.

Vier zakken met rits zijn discreet geïntegreerd op de borst, terwijl de zijvouwen het comfort verhogen zonder afbreuk te doen aan het jack look. Zoals gebruikelijk zijn de uiteinden van de mouwen voorzien van ritsen en drukknopen voor praktische doeleinden.

Binnenin het voddenzwarte Helstons Primo leren jack zit een mouwloos htermo-alu gilet, in dit geval in rood. De katoenen voering is in dezelfde kleur aan het lichaam bevestigd. Een waterdicht, ademend membraan maakt de Helstons Primo cuir rag noir jas waterdicht in geval van regen.

Alle elleboog-, schouder- en rugbeschermers zijn inbegrepen. Natuurlijk is de Helstons Primo leren voddenjas zwart CE-gekeurd volgens de nieuwste normen. Het is zeker een tijdloze waarde voor alle motorrijders.

Extra informatie

Merk Helstons
Fabrikant SKU 2023002 NO
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Leder