Elastische tanktop voor dames Gruppo Pritelli 20 Fabio Quartararo [Grootte XS]

Elastische tanktop voor dames Gruppo Pritelli 20 Fabio Quartararo [Grootte XS]
€ 25,21
De elastische tanktop Gruppo Pritelli, gedragen door Fabio Quartararo, verbetert de vrouwelijkheid en de prestaties op de fiets.

Niet op voorraad

Beschrijving

Elastische tanktop voor dames Gruppo Pritelli 20 Fabio Quartararo

De elastische damestanktop Gruppo Pritelli 20 Fabio Quartararo is essentiële sportkleding voor vrouwen die van motorrijden houden. Ontworpen door het beroemde merk Gruppo Pritelli, combineert het stijl en prestaties om te voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende vrouwelijke motorrijders.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is deze tanktop léger, ademend en rekbaar, voor optimaal comfort tijdens uw rijsessies. De slim fit met versterkt het vrouwelijke silhouet en biedt veel bewegingsvrijheid.

De elastische damestanktop Gruppo Pritelli 20 Fabio Quartararo is niet alleen een kledingstuk, het belichaamt ook de toewijding van het merkesprit aan competitie en prestaties. Met zijn stijlvolle, dynamische ontwerp zal hij je helpen op te vallen op de baan en je zelfverzekerd te voelen.

Of je nu een doorgewinterde rijder of een beginner bent, deze tanktop is geschikt voor alle soorten rijden. Of het nu gaat om een ritje door de stad of een race op het circuit, hij zal je tijdens al je avonturen vergezellen in stijl en comfort.

De elastische damestanktop Gruppo Pritelli 20 Fabio Quartararo ziet er niet alleen goed uit, maar is ook erg praktisch. Het is gemakkelijk te onderhouden, droogt snel en kreukt niet, waardoor het een ideale bondgenoot is voor je motortochten.

Sluit je aan bij team Gruppo Pritelli en laat je passie voor motorrijden zien met deze elastische damestanktop Gruppo Pritelli 20 Fabio Quartararo. Verkrijgbaar in verschillende maten en met hoogwaardige afwerkingen, is het de perfecte keuze voor alle vrouwen die stijl en prestaties op het circuit willen combineren. Ervaar comfort en elegantie met Gruppo Pritelli en de elastische damestanktop 20 Fabio Quartararo.

Extra informatie

Merk Gruppo Pritelli
Fabrikant SKU 2033813-XS
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat XS - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene