Paraplu Gruppo Pritelli FQ20

Paraplu Gruppo Pritelli FQ20
€ 35,29
Bescherm jezelf tegen de elementen in stijl met de Gruppo Pritelli FQ20 paraplu, de perfecte keuze voor motorliefhebbers.

Niet op voorraad

Beschrijving

Paraplu Gruppo Pritelli FQ20

De Gruppo Pritelli FQ20 paraplu is een essentieel accessoire voor tous motorliefhebbers. Deze paraplu van het beroemde Italiaanse merk Gruppo Pritelli combineert stijl en functionaliteit en biedt effectieve bescherming tegen de regen.

Met zijn elegante, moderne ontwerp is deze paraplu een echte must-have voor tous motorliefhebbers. De hoogwaardige waterdichte stof biedt optimale bescherming tegen de elementen, of je nu aan het rijden of aan het racen bent.

Dankzij het compacte, opvouwbare formaat kun je hem gemakkelijk meenemen op je motortochten. Laat de regen je uitstapjes niet bederven: met de Gruppo Pritelli FQ20 paraplu ben je altijd klaar voor de zwaarste weersomstandigheden.

Maar deze paraplu biedt niet alleen bescherming. Hij draagt met trots het Gruppo Pritelli merklogo, een symbool van kwaliteit en uitmuntendheid. Het is dus een echt modeaccessoire als aanvulling op je motoroutfit.

Of je nu een motorliefhebber bent of een echte liefhebber, de Gruppo Pritelli FQ20 paraplu zal een essentiële toevoeging zijn aan je accessoirecollectie. Trakteer jezelf nu op deze kwaliteitsparaplu voor een trendy look en ongeëvenaarde bescherming wanneer je onderweg bent op je motor.

Extra informatie

Merk Gruppo Pritelli
Fabrikant SKU 2253807
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene