Gestreepte hoodies Gruppo Pritelli 20

Gestreepte hoodies Gruppo Pritelli 20

Beginnend op: € 121,00

€ 112,29

-7%
Ontdek het onvergelijkbare comfort en de stijl van het gestreepte sweatshirt met capuchon Gruppo Pritelli 20, ideaal voor motorliefhebbers!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 121,00

€ 112,29

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Gestreepte hoodies Gruppo Pritelli 20

De Gruppo Pritelli 20 gestreepte hoodie is een must-have voor tous motorfans. Dit sweatshirt is ontworpen door het beroemde Italiaanse merk Gruppo Pritelli en is zowel stijlvol als functioneel.

Dit sweatshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel zacht als duurzaam. De iconische strepen van Gruppo Pritelli geven dit kledingstuk een vleugje dynamiek en stijl. Bovendien beschermt de verstelbare capuchon je tijdens het rijden tegen wind en regen.

Of je nu een fanatieke motorrijder bent of gewoon op zoek naar iets comfortabels en trendy, dit sweatshirt is echt iets voor jou. Het strakke ontwerp en de zorgvuldige details maken het een veelzijdige keuze, perfect voor sportieve activiteiten of casual uitjes.

Draag hem tijdens motorritten voor extra bescherming tegen de elementen, of combineer hem met jeans voor een casual look alledaagse look. Met de Gruppo Pritelli 20 gestreepte hoodie ben je altijd klaar om je passie voor motorrijden in stijl te tonen.

Wacht niet langer om deze must-have sweater aan je garderobe toe te voegen. Verwen jezelf met comfort, kwaliteit en stijl Gruppo Pritelli met deze gestreepte hoodie 20. Een must-have voor tous motorliefhebbers!

Extra informatie

Merk Gruppo Pritelli
Fabrikant SKU 2323901-54
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene