Cap Thor Hallman Sailor

Cap Thor Hallman Sailor
€ 21,72
De Thor Hallman Sailor beanie is een must-have voor alle motorrijders die van het merk Thor houden. Blijf warm en stijlvol op de fiets.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 2 of 4 dagen

Beschrijving

Cap Thor Hallman Sailor

De Thor Hallman Sailor beanie is een must-have voor alle motorliefhebbers die op zoek zijn naar een unieke look en optimale bescherming. Ontworpen door het beroemde merk Thor, combineert deze muts stijl en functionaliteit om je een ongeëvenaarde rijervaring te geven.

Deze pet is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel comfortabel als duurzaam, zodat je verzekerd bent van langdurige bescherming. Het stijlvolle, moderne ontwerp maakt het een must-have accessoire voor alle uiterlijk bewuste motorrijders.

De Thor Hallman Sailor pet is speciaal ontworpen voor motorliefhebbers en biedt extra bescherming tijdens het rijden op twee wielen. De zachte binnenvoering en ademende stof houden je warm en droog, zelfs in de meest extreme omstandigheden.

Deze beanie heeft een klassieke marinestijl en is aan de voorkant geborduurd met het Thor logo, voor een sportieve, moderne touch. De perfecte pasvorm en comfortabele snit maken het een veelzijdig accessoire, ideaal voor alle gelegenheden.

Of je nu een fanatieke motorrijder bent of gewoon op zoek naar een trendy accessoire, de Thor Hallman Sailor cap zal je niet teleurstellen. De uitzonderlijke kwaliteit en het unieke ontwerp maken het een topproduct, perfect voor alle motorliefhebbers.

Wacht niet langer en voeg deze pet toe aan je collectie motorkleding. Of je nu op de weg of op het circuit rijdt, de Thor Hallman Sailor cap zal je beste bondgenoot zijn voor veilig en stijlvol rijden. Dus ga je gang en trakteer jezelf op deze beanie van het beroemde merk Thor.

Extra informatie

Merk Thor
Fabrikant SKU 2501-3682
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Hallman