Motorolie ipone samourai racing fraise [Grootte 1 L]

Motorolie ipone samourai racing fraise [Grootte 1 L]

€ 29,14

€ 23,31

-20%
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Motorolie ipone samourai racing fraise

2-STROKE MOTOROLIE: SAMOURAÏ RACING is dé referentie voor alle liefhebbers van 2-taktmotoren. De 100% synthetische formulering met esters is ontworpen voor wedstrijdgebruik en biedt de beste prestaties en optimale smering van de motor.
DE REFERENTIE VOOR 2 TREKKERS: SAMOURAI RACING is DE referentie voor 2-takt motorolie. Zijn reputatie is gevestigd - iedereen kent hem en wil hem hebben! Het heeft alle kwaliteiten die van een 2-taktolie verwacht worden: betere motorprestaties, weerstand tegen zware belasting, motorbescherming bij zeer hoge toerentallen en minder rookuitstoot.
TOEPASSINGSGEBIED: Het is compatible mengsel, aparte smering en met de nieuwste TPI-type 2-takt injectiesystemen.
HOGE PRESTATIES: Ontworpen voor competitiegebruik, Samouraï Racing verhoogt de motorprestaties.
TANK-METER ULTRA-PRATIC: Gemakkelijk te gebruiken en met optimale doseernauwkeurigheid, is de gegradueerde doseerinrichting ingebouwd in de bus perfect voor het maken van uw eigen mengsels: één druk op de bus en de doseerinrichting vult zich. Mixen is binnenkort geen karwei meer!
TESTED AND APPROVED BY TOM PAGÈS: De formule levert topprestaties en optimale smering van de motor. Tom Pagès, meervoudig gouden medaillewinnaar op de X-Games en meervoudig winnaar van de Red Bull X-Fighters, heeft Samourai gekozen om hem te vergezellen op het hoogste wedstrijdniveau.
STRAWBERRY SMELL als optie: laat een lekkere aardbeiengeur achter voor iedereen die je volgt.
STANDAARDEN: SAMOURAI voldoet aan de API TC-normen, waardoor een effectieve bescherming voor je motor wordt gegarandeerd.
GEBRUIK: Het is niet aan te raden om 4-takt olie in een 2-takt motor te doen, omdat het niet op dezelfde manier werkt. Een 2-taktolie moet zich gemakkelijk vermengen metessence, bestand zijn tegen extreme temperaturen en verbranden zonder afzettingen achter te laten. De olie smeert, door de passage van het mengsel, alleen de zuiger, de drijfstang en de krukas. In een tweetaktmotor worden de versnellingsbak en koppeling gesmeerd door een andere olie dan die welke in de motor wordt gebruikt. Om ervoor te zorgen dat je motor lang meegaat en soepel loopt, raden we je aan de juiste olie te gebruiken.
IPONE , 100% MOTORCYCLE : Sinds 1985 biedt IPONE smeermiddelen, onderhouds- en verzorgingsproducten voor tweewielers met topprestaties om de meest veeleisende motorliefhebbers op de weg of off-road tevreden te stellen.

Extra informatie

Merk Ipone
Fabrikant SKU 2800090
Kleur rood
Kleur Rood
Maat 1 L - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene