Motorbroek Icon Mesh AF CE

Motorbroek Icon Mesh AF CE
Beginnend op: € 158,45
De motorbroek Icon Mesh AF CE, voor optimale bescherming en onverslaanbare stijl op de weg.
Standaard Franse maten
Beginnend op: € 158,45
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Motorbroek Icon Mesh AF CE

De Icon Mesh AF CE motorbroek is ongetwijfeld een must-have voor elke fanatieke motorrijder. Ontworpen door het beroemde merk Icon, is deze broek de perfecte mix van stijl en veiligheid voor motorrijders.

Deze broek maakt deel uit van het sportieve assortiment van het merk en is speciaal ontworpen voor motorrijders die op zoek zijn naar prestaties en comfort. Met hun slanke pasvorm en hoogwaardige materialen bieden ze volledige bewegingsvrijheid en optimale bescherming.

Dankzij het mesh ontwerp biedt deze broek optimale ventilatie voor een aangenaam koel gevoel tijdens lange ritten. Bovendien garandeert de CE-certificering effectieve bescherming tegen stoten en schuren bij een val.

Met meerdere zakken met ritssluiting biedt deze broek ideale opbergruimte om je persoonlijke spullen veilig op te bergen terwijl je onderweg bent. En voor een perfecte pasvorm heeft de broek verstelbare bandjes bij de heupen en knieën.

Of je nu een circuitrijder of een urban biker bent, deze motorbroek van Icon Mesh AF CE zal je ideale bondgenoot zijn voor al je uitstapjes. Wacht dus niet langer en trakteer jezelf op deze kwaliteitsbroek voor een ongeëvenaarde rijervaring.

Extra informatie

Merk Icon
Fabrikant SKU 2821131
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Mesh AF

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten