Regenbroek Brazoline Quebec [Grootte 5XL]

Regenbroek Brazoline Quebec [Grootte 5XL]
€ 12,48
Trotseer de regen zonder compromissen met de Brazoline Quebec regenbroek, ontworpen voor motorrijders door het beroemde merk Brazoline.

Niet op voorraad

Beschrijving

Regenbroek Brazoline Quebec

De Brazoline Quebec regenbroek is een must-have voor alle motorliefhebbers. Gemaakt door het gerenommeerde merk Brazoline, combineert deze broek stijl en functionaliteit om je de beste rijervaring in de regen te geven.

Deze broek is gemaakt van hoogwaardige materialen en is speciaal ontworpen voor motorrijders die zich niet van de weg willen laten houden door slecht weer. De waterdichte stof beschermt je effectief tegen de regen, terwijl de mesh voering je droog en comfortabel houdt.

De Brazoline Quebec regenbroek is niet alleen praktisch, maar heeft ook een stijlvol, modern ontwerp. Met de slanke pasvorm en reflecterende details bent u zowel beschermd als stijlvol onderweg op uw motor. Bovendien is de broek verkrijgbaar in verschillende maten, zodat hij geschikt is voor alle lichaamsvormen.

Deze broek is ook erg praktisch dankzij de vele functies. De broek heeft enkelritsen om hem gemakkelijk aan te trekken en zijzakken om je spullen veilig op te bergen. Bovendien kun je hem dankzij de elastische tailleband en verstelbare schouderbanden perfect op maat maken voor optimaal comfort.

Of je nu in de regen rijdt in de stad of op landwegen, de Brazoline Quebec regenbroek biedt je maximale bescherming en garandeert je tegelijkertijd veel bewegingsvrijheid. Dus ga je gang, vertrouw op de kwaliteit en expertise van het merk Brazoline en neem deze broek voor zorgeloos motorrijden, zelfs in de regen.

Extra informatie

Merk Brazoline
Fabrikant SKU 29699
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 5XL - Standaard Franse maten
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene