Nevel met twee standen WD40 250mL

Nevel met twee standen WD40 250mL

€ 10,58

€ 7,68

-27%

Only 1 left

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Nevel met twee standen WD40 250mL

Bekend als - de spuitbus met duizend toepassingen - WD-40 beschermt metaal tegen roest en corrosie, maakt vastzittende mechanismen los, stoot vocht af en smeert kleine mechanismen. WD-40 is ook een uitstekend schoonmaakmiddel, vooral om vet, teer en andere vlekken van de meeste oppervlakken te verwijderen!

De 5 functies van WD-40:

Vochtverwijderaar: WD-40 verdringt snel vocht uit elektrische of elektronische circuits en herstelt zo elektrische contacten en voorkomt kortsluiting. WD-40 is niet-geleidend en dus veilig voor de gebruiker.

LUBRICATES: Een van de bestanddelen van WD-40 is een actief en permanent smeermiddel. Dit maakt het product bijzonder doeltreffend op kleine mechanismen die geen zware smeermiddelen verdragen. Bovendien bevat WD-40 geen siliconen, waardoor stof of vuil niet kunnen worden aangetrokken.

BESCHERMT: Dedoor WD-40 gevormde film biedt bescherming tegen water, vocht en hun corrosieve werking. De bescherming is doeltreffend, zelfs onder de meest extreme omstandigheden, en is zowel preventief als langdurig.

REINIGT: WD-40 dringt door totonder het vuil en verwijdert het zonder bijtende stoffen af te zetten. Sporen van vet, teer en lijm worden verwijderd. WD-40 kan worden gebruikt op alle metalen en kunststof oppervlakken -

DEGRIPTS: WD-40penetreert en bevrijdt vastgeroeste, vastgelopen of bevroren onderdelen of mechanismen. WD-40's sterke hechting aan metaal en zijn smerende eigenschappen zorgen er dan voor dat de vrijgekomen onderdelen blijven functioneren. -

Extra informatie

Merk WD-40
Fabrikant SKU 33489
Kleur blauw
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten