Schoenen Icon

Schoenen Icon

Beginnend op: € 126,99

€ 114,14

-10%
Ontdek de gedurfde stijl en CE-gecertificeerde bescherming van Icon Tuscadero dames motorlaarzen, voor zelfverzekerd rijden.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 126,99

€ 114,14

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Schoenen Icon

Icon Tuscadero CE motorschoenen voor dames zijn de perfecte keuze voor alle motorrijders met een passie voor stijl en veiligheid. Ontworpen door het gerenommeerde merk Icon, combineren deze schoenen een trendy look met optimale bescherming voor je voeten tijdens je motorritten.

Met hun elegante, vrouwelijke ontwerp zijn deze schoenen speciaal ontworpen voor vrouwen en perfect geschikt voor motorrijden. Of je nu een ervaren rijder of een beginner bent, Icon Tuscadero CE schoenen bieden je ongeëvenaard comfort en veiligheid.

Deze schoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn CE-gecertificeerd om maximale bescherming te garanderen. Het zachte, slijtvaste leren bovenwerk biedt uitstekende slijtvastheid, terwijl TPU-verstevigingen in de teen en hiel je voeten beschermen tegen schokken en stoten.

De Icon Tuscadero CE schoenen hebben ook een rubberen antislipzool voor optimale grip op de pedalen van je fiets. Ze hebben ook een waterdicht, ademend membraan om je voeten droog te houden in alle weersomstandigheden.

Dankzij de vetersluiting en TPU gesp passen deze schoenen zich perfect aan de vorm van je voet aan voor optimale ondersteuning. Bovendien zorgt de mesh voering voor een goede luchtcirculatie om je voeten koel en droog te houden, zelfs op de heetste dagen.

Wat je rijstijl ook is, Icon Tuscadero CE schoenen bieden je uitzonderlijke bescherming en comfort. Of je nu de voorkeur geeft aan een ontspannen ritje of een snelle race, deze schoenen zijn de ideale keuze voor alle veiligheids- en stijlbewuste motorrijders.

Dus wacht niet langer, trakteer jezelf op Icon Tuscadero CE motorschoenen voor dames en rij in alle veiligheid, stijl en elegantie. Deze schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen worden aangepast aan alle vrouwelijke morfologieën, en bieden comfort en bescherming op maat. Vertrouw op het merk Icon en geniet met een gerust hart van je motorritten.

Extra informatie

Merk Icon
Fabrikant SKU 340311
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Tuscadero