Trucker pet Ixon Soul

Trucker pet Ixon Soul

€ 35,29

€ 30,87

-13%
Ontketen je motorziel met de trucker Ixon Soul pet, de perfecte metgezel voor je motoravonturen Trail.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 13 of 15 dagen

Beschrijving

Trucker pet Ixon Soul

De trucker Ixon Soul cap is het perfecte accessoire voor motorliefhebbers trail. Met zijn moderne ontwerp en gerenommeerde merk Ixon voegt deze pet een vleugje stijl toe aan je outfit.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is deze pet zowel slijtvast als comfortabel. Elle heeft een gebogen klep en mesh aan de achterkant voor betere ventilatie. elle is ideaal voor warme dagen en beschermt je ook tegen de zon en stof tijdens je motoravonturen.

Of je nu een ervaren motorrijder bent of een beginner, de trucker Ixon Soul cap is een onmisbaar accessoire om je look compleet te maken. Het op de voorkant geborduurde Ixon logo is een waar symbool van passie voor motorrijden.

Deze pet is verkrijgbaar in verschillende maten en past op elk hoofd. Elle is ook een ideaal cadeau voor vrienden of familie die jouw passie voor motorrijden delen trail.

Wacht niet langer en voeg de trucker Ixon Soul cap toe aan je collectie motoraccessoires. De unieke stijl en kwaliteit maken het een must-have voor tous motorfans trail. Bestel hem nu en wees klaar om in stijl en comfort de weg op te gaan.

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 401104065-4011
Kleur GRIJS/WIT
Kleur Grijs
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1