Baseball cap Ixon Mate

Baseball cap Ixon Mate

€ 35,29

€ 30,87

-13%
Geef je motorstijl een boost met de Ixon Mate baseballpet, een must-have voor fans van het merk Ixon.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 13 of 15 dagen

Beschrijving

Baseball cap Ixon Mate

De Ixon Mate baseballcap is een onmisbaar accessoire voor tous motorliefhebbers. Ontworpen door het beroemde merk Ixon, dat gespecialiseerd is in kwaliteitsuitrusting voor motorrijders, combineert deze pet stijl en bescherming.

De Ixon Mate pet is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel licht als duurzaam. Het stijlvolle, moderne ontwerp maakt het een ideaal accessoire om je outfit aan te vullen als je op pad gaat met je motor. Of je nu onderweg bent of in de stad, deze pet geeft je een unieke en trendy look.

Het gebogen vizier biedt optimale bescherming tegen zon en regen, zodat je veilig kunt rijden, ongeacht het weer. Bovendien heeft de pet een ventilatiesysteem voor een betere luchtcirculatie, zodat je het niet te warm krijgt onder je helm.

De Ixon Mate baseballcap is ook erg praktisch, met een verstelbare sluiting aan de achterkant zodat je hem perfect op je hoofd kunt afstemmen. Bovendien is elle gemakkelijk te onderhouden en bestand tegen herhaaldelijk wassen, zodat hij lang meegaat.

Of je nu een ervaren motorrijder bent of een gepassioneerde beginner, de Ixon Mate baseball cap zal je bondgenoot zijn tijdens je motoruitstapjes. Elle is ook ideaal voor fans van buitensporten zoals skateboarden of mountainbiken.

Wacht niet langer met het toevoegen van deze pet aan je Ixon collectie en maak je motoroutfit compleet met stijl en comfort. Dus trakteer jezelf op de Ixon Mate baseball cap, een must-have voor tous motorfans.

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 401104067-1025
Kleur zwart/wit/oranje
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1