Trucker pet Ixon Cap2 Aprilia 24

Trucker pet Ixon Cap2 Aprilia 24

€ 35,29

€ 30,87

-13%
Toon je passie voor motoren trail in stijl met de trucker Ixon Cap2 Aprilia 24 pet, een must-have van Ixon.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 13 of 15 dagen

Beschrijving

Trucker pet Ixon Cap2 Aprilia 24

De trucker Ixon Cap2 Aprilia 24 cap is de ideale keuze voor motorliefhebbers trail die op zoek zijn naar praktische, stijlvolle bescherming. De pet is ontworpen door het beroemde merk Ixon, dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten en toewijding aan de motorsport.

De trucker Ixon Cap2 Aprilia 24 cap is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt absoluut comfort dankzij de verstelbare pasvorm en het gebogen vizier. Elle heeft een uniek ontwerp dat de iconische kleuren van het merk Aprilia combineert met hetIxon logo dat in reliëf op de voorkant is geborduurd.

Deze cap is speciaal ontworpen voor motorliefhebbers trail die graag hun grenzen verleggen en nieuwe horizonten verkennen. Elle is perfect voor lange ritten in de buitenlucht, of het nu gaat om bochtige wegen of ruige paden.

De trucker Ixon Cap2 Aprilia 24 pet is niet alleen een must-have modeaccessoire voor motorfans trail, maar biedt ook extra bescherming tegen de zon en slecht weer. Het gebogen vizier beschermt je ogen effectief tegen schadelijke UV-stralen, terwijl de waterbestendige stof je droog houdt als het regent.

Of je nu een ervaren rijder bent of een fanatieke beginner, de trucker Ixon Cap2 Aprilia 24 pet is een geweldige keuze als aanvulling op je motoroutfit trail. Elle kan ook elke dag gedragen worden voor een casual, sportieve look.

Mis deze unieke cap van hoge kwaliteit niet om je passie voor motorrijden te tonen trail en de merken die symbool staan voor de sport. Bestel nu je trucker Ixon Cap2 Aprilia 24 cap en laat je verleiden door zijn comfort, stijl en duurzaamheid.

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 401104070-1144
Kleur ZWART/FLUORESCEREND ROOD
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1