Trucker pet Ixon Cap2 Inta 24

Trucker pet Ixon Cap2 Inta 24

€ 35,29

€ 30,87

-13%
Toon je passie voor motoren trail in stijl met de trucker Ixon Cap2 Inta 24 pet, een must-have van Ixon.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 13 of 15 dagen

Beschrijving

Trucker pet Ixon Cap2 Inta 24

De trucker Ixon Cap2 Inta 24 cap is een essentieel accessoire voor elke motorliefhebber trail. Gemaakt door het beroemde merk Ixon, combineert deze pet stijl en comfort om je te vergezellen op je avonturen op de weg.

Deze pet is speciaal ontworpen voor motorliefhebbers trail en beschermt je optimaal tegen de zon en slecht weer. Het moderne, elegante ontwerp maakt het ook een trendy accessoire voor dagelijks gebruik.

De trucker Ixon Cap2 Inta 24 pet heeft een gaasvizier dat je zelfs op de warmste dagen koel houdt. De ademende stof zorgt ook voor optimaal comfort onderweg.

Dankzij de verstelbare maat past deze pet perfect bij alle lichaamsvormen. Elle heeft ook een drukknoopsluiting voor een precieze pasvorm en rapide.

De pet trucker Ixon Cap2 Inta 24 is niet alleen praktisch en comfortabel, maar draagt ook met trots het merklogo Ixon, een symbool van kwaliteit en prestaties. Of je nu op of naast de motor zit, met deze pet laat je je passie voor motorrijden zien trail.

Laat de zon of de regen je motoruitstapjes niet bederven trail, kies voor de trucker Ixon Cap2 Inta 24 cap. Het unieke ontwerp en de onberispelijke kwaliteit maken het een must-have accessoire voor tous tweewielers.

Wacht niet langer, bestel nu je trucker Ixon Cap2 Inta 24 pet en ga met een gerust hart op avontuur. Of je nu alleen rijdt of met vrienden, deze pet zal je trouwe bondgenoot zijn op de weg. Gun jezelf het allerbeste en neem de trucker Ixon Cap2 Inta 24 pet, een onmisbaar accessoire voor elke motorliefhebber trail.

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 401104079-3017
Kleur BLEU/JAUNE VIF
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1