Snapback pet Ixon Cap1 Oliv 24

Snapback pet Ixon Cap1 Oliv 24

€ 35,29

€ 30,87

-13%
Domineer tous het terrein in stijl met de snapback cap Ixon Cap1 Oliv 24, ontworpen voor motorliefhebbers trail.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 13 of 15 dagen

Beschrijving

Snapback pet Ixon Cap1 Oliv 24

De snapbackcap Ixon Cap1 Oliv 24 is een onmisbaar accessoire voor tous motorliefhebbers trail. Ontworpen door Ixon, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteitsproducten voor motorrijders, combineert deze pet stijl en functionaliteit om je te vergezellen op je tochten op twee wielen.

Met zijn moderne, stedelijke ontwerp zal de Ixon Cap1 Oliv 24 pet je doen opvallen op de weg. De olijfkleur en het geborduurde Ixon logo maken het een stijlvol en trendy accessoire. Je kunt trots de kleuren van je favoriete merk laten zien terwijl je beschermd bent tegen de zon en de wind.

Deze pet is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimaal comfort. De ademende léger katoenen stof houdt je hoofd koel, zelfs tijdens lange motorritten. Bovendien is de pet dankzij het snapbacksysteem eenvoudig op maat te verstellen voor een perfecte pasvorm, de hele dag lang.

Of je nu een ervaren motorrijder bent of een beginner, de Ixon Cap1 Oliv 24 pet is een essentieel accessoire voor je outfit. elle beschermt je niet alleen tegen zon en wind, maar geeft je ook goed zicht dankzij het gebogen vizier. Zo kun je in alle veiligheid volop genieten van je passie.

De Ixon Cap1 Oliv 24 pet is ook een uitstekende keuze voor motorrijders die zich zorgen maken over hun look. Dankzij de moderne, sportieve stijl is dit het perfecte accessoire als aanvulling op je motoroutfit trail. Je voelt je comfortabel en zelfverzekerd op je tweewieler, terwijl je nog steeds in de mode bent.

Kortom, de Ixon Cap1 Oliv 24 snapback cap is de perfecte keuze voor tous motorliefhebbers trail. Met zijn trendy ontwerp, bouwkwaliteit en comfort zal elle je bondgenoot zijn voor al je motoruitstapjes. Dus wacht niet langer, voeg hem toe aan je collectie motoraccessoires en geniet van een unieke stijl op de weg!

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 401104082-1152
Kleur ZWART/BEIG
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1