Trucker pet Ixon Cap2 Espa 24

Trucker pet Ixon Cap2 Espa 24

€ 35,29

€ 30,87

-13%
Laat je passie voor motorrijden trail zien in stijl met de trucker Ixon Cap2 Espa 24 pet. Maak je klaar voor avontuur met Ixon.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 13 of 15 dagen

Beschrijving

Trucker pet Ixon Cap2 Espa 24

De trucker Ixon Cap2 Espa 24 cap is het perfecte accessoire voor tous motorliefhebbers trail. Deze pet is gemaakt door het gerenommeerde merk Ixon en is zowel stijlvol als functioneel.

De Ixon Cap2 Espa 24 pet is ontworpen voor motorliefhebbers en heeft een modern, trendy ontwerp. Het in reliëf geborduurde Ixon logo op de voorkant voegt een extra vleugje elegantie toe. Met zijn casual stijl past elle bij elke outfit, of je nu onderweg bent of in de stad.

Maar deze pet is niet alleen een fashion statement: elle is ook uiterst praktisch. Dankzij de gebogen klep beschermt elle je gezicht effectief tegen zonnestralen. Bovendien laat het ademende mesh-ontwerp de lucht vrij circuleren, voor optimale ventilatie tijdens je motorritten.

De trucker Ixon Cap2 Espa 24 pet heeft ook een verstelbare band aan de achterkant, zodat je hem op jouw maat kunt afstellen voor optimaal comfort. Of je nu een klein of groot hoofd hebt, elle past zich aan alle lichaamsvormen aan.

Deze pet is de perfecte keuze voor tous motorrijders die op zoek zijn naar een praktisch maar stijlvol accessoire om hun outfit aan te vullen. Het moderne ontwerp, de functionaliteit en de kwaliteit maken het een must-have voor tous motorliefhebbers trail.

Dus wacht niet langer, koop nu de trucker Ixon Cap2 Espa 24 cap en rijd in stijl en comfort op je volgende motoravontuur!

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 401104084-1103
Kleur ZWART/ANTRACIET
Kleur Grijs
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1