Motorfiets cilinder met grote boring Airsal Minarelli [Grootte 48 mm]

Motorfiets cilinder met grote boring Airsal Minarelli [Grootte 48 mm]

€ 263,12

€ 176,30

-33%
Geef je motor een boost met de Big Bore Cylinder Airsal Minarelli, die kracht en prestaties biedt voor een adrenaline-aanjagende rit!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Motorfiets cilinder met grote boring Airsal Minarelli

Deze motorcilinder met grote boring is speciaal ontworpen voor Airsal Minarelli motoren en biedt uitzonderlijke kracht en prestaties voor alle motorliefhebbers. Deze cilinder is gemaakt door het gerenommeerde merk Airsal en combineert kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid voor een onverslaanbare rijervaring. Of je nu een professionele rijder of een sensatiezoeker bent, deze cilinder is perfect voor alle soorten motorsport.

De grote boring van deze cilinder zorgt voor een betere lucht- en brandstofcirculatie, wat zich vertaalt in meer vermogen en betere prestaties voor je motorfiets. Dankzij het innovatieve ontwerp biedt deze cilinder een betere verbranding en efficiënte koeling voor optimaal gebruik van je motor. Het resultaat is een betere acceleratie rapide, een hogere topsnelheid en een betere controle tijdens het rijden op je motor.

Deze Airsal motorcilinder is ook ontworpen om lang mee te gaan, met hoogwaardige materialen en strenge fabricage. Hij biedt een verhoogde weerstand tegen slijtage en hoge temperaturen, waardoor je zelfs tijdens de meest intense races verzekerd bent van consistente prestaties. Bovendien is de installatie eenvoudig en rapide, zodat je hem gemakkelijk op je motor kunt vervangen zonder dat je speciale technische vaardigheden nodig hebt.

Of je nu racet, aan motorcross doet of gewoon van de open weg geniet, deze Airsal motorcilinder met grote boring is een essentiële keuze om de prestaties van je motorfiets te verbeteren. Wacht dus niet langer, trakteer jezelf op deze cilinder van topkwaliteit en maak je klaar om unieke sensaties te ervaren tijdens je volgende motoruitstapje. Vertrouw op het merk Airsal en laat je verrassen door het vermogen en de prestaties van je motor.

Extra informatie

Merk Airsal
Fabrikant SKU 403390890
Kleur zilver
Kleur Zilver
Maat 48 mm - Standaard Franse maten