motoruitlaat Tecnigas Honda/Kymco

motoruitlaat Tecnigas Honda/Kymco

€ 128,44

€ 86,89

-32%
Tem je motor met de Tecnigas Honda/Kymco uitlaatdemper. Elegantie en prestaties in één product voor motorsportliefhebbers.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

motoruitlaat Tecnigas Honda/Kymco

De Tecnigas uitlaatdemper voor motoren Honda/Kymco is de ideale keuze voor motorsportliefhebbers. Met zijn elegante ontwerp en geavanceerde prestaties belichaamt hij perfectie en kracht voor je motorfiets. Met meer dan x jaar ervaring in de aftermarket voor motoren is Tecnigas een vertrouwd merk voor motorsportliefhebbers.

Gemaakt van de beste materialen en ontworpen om een uitzonderlijk geluid te leveren, verhoogt deze uitlaat niet alleen het vermogen van je motorfiets, maar verbetert ook het algehele uiterlijk. Met zijn unieke resonantiesysteem elimineert hij ongewenst geluid en biedt hij een soepele rit met acceleratie rapide.

Dankzij de superieure prestaties kun je met de Tecnigas uitlaat je motorfiets tot het uiterste drijven en ben je verzekerd van een lange levensduur. Of je nu de prestaties van je motorfiets wilt verbeteren of een vleugje stijl wilt toevoegen, de Tecnigas uitlaat is de perfecte keuze voor gepassioneerde motorrijders.

Naast de indrukwekkende prestaties is deze uitlaat eenvoudig te installeren en kan hij worden aangepast aan verschillende motorfietsmodellen Honda en Kymco. Neem geen genoegen met een gewone uitlaat, kies voor Tecnigas en ervaar het ultieme in kracht, geluid en stijl.

Ontgrendel het potentieel van je motor met de Tecnigas uitlaat en voel de adrenaline bij elke acceleratie. Of je nu een wedstrijdrijder bent of gewoon een motorsportliefhebber, deze uitlaat biedt onverslaanbare prestaties voor compromisloos rijden. Monteer hem vandaag nog op je motor en bereid je voor om weggeblazen te worden door zijn ongelooflijke kracht en elegantie. Vertrouw op Tecnigas voor ongeëvenaard plezier achter het stuur van je motor.

Extra informatie

Merk Tecnigas
Fabrikant SKU 403753320
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten