Cap Ixon Aprilia 24

Cap Ixon Aprilia 24

€ 35,29

€ 30,87

-13%
Ga in stijl de weg op met de Ixon Aprilia 24 cap, de perfecte keuze voor motorrijders die houden van snelheid en comfort.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 13 of 15 dagen

Beschrijving

Cap Ixon Aprilia 24

De Ixon Aprilia 24 beanie is de ultieme keuze voor motorliefhebbers die stijl en functionaliteit willen combineren. Met zijn stijlvolle ontwerp en gerenommeerde merknaam Ixon is deze muts een must-have voor tous motorliefhebbers.

Gemaakt van hoogwaardige materialen biedt deze muts optimaal comfort en bescherming tegen de kou. Of je nu door de stad crosst of over bochtige wegen rijdt, de Ixon Aprilia 24 muts houdt je warm en comfortabel tijdens je rit.

De muts is speciaal ontworpen voor motorrijders en heeft een ergonomisch ontwerp dat zich perfect aanpast aan de vorm van je hoofd. Dat betekent dat hij op zijn plaats blijft zitten, zelfs als je hard rijdt. Bovendien zorgen de ademende materialen ervoor dat je droog en comfortabel blijft, zelfs bij warm weer.

Dankzij de strakke styling en het iconische Ixon logo past deze beanie perfect bij elke motoroutfit. Hij is ook veelzijdig en kan ook buiten je motoravonturen worden gedragen. Of je nu gaat winkelen in de stad of ontspannen met vrienden, de Ixon Aprilia 24 beanie wordt je favoriete accessoire.

Als toonaangevend merk in de motorsport staat Ixon synoniem voor kwaliteit en duurzaamheid. Deze beanie is daarop geen uitzondering en is ontworpen om de tand des tijds en slijtage te doorstaan, zodat je jarenlang kunt genieten van comfort en stijl.

Kortom, de Ixon Aprilia 24 muts is de perfecte keuze voor tous motorliefhebbers die op zoek zijn naar een accessoire dat zowel functioneel als stijlvol is. Met zijn ergonomische ontwerp, hoogwaardige materialen en tijdloze stijl zal deze pet snel een must-have worden in je motor garderobe. Mis de kans niet om deze beanie Ixon te bemachtigen en laat hoofden omdraaien tijdens je volgende motoravontuur.

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 404104010-1001
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1