Motorlamp Osram H11 Night Racer [Grootte 55 W/12 V]

Motorlamp Osram H11 Night Racer [Grootte 55 W/12 V]

€ 29,66

€ 23,72

-20%
Motorfietslamp Osram H11 Night Racer: voor krachtige, betrouwbare verlichting kiest u de prestaties van de leider Osram.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Motorlamp Osram H11 Night Racer

De Osram H11 Night Racer motorfietslamp is de perfecte keuze voor motorrijders die op zoek zijn naar een betrouwbare, hoogwaardige koplamplamp. Ontworpen door het vertrouwde merk Osram, is deze lamp speciaal ontworpen om optimaal zicht te bieden wanneer je onderweg bent op je motor. Of je nu een dagelijkse motorrijder bent of een fanatieke racer, de H11 Night Racer lamp is de ideale keuze voor het verbeteren van je motorverlichting.

Het merk Osram staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van auto- en motorverlichting. Met meer dan 100 jaar ervaring is Osram een leider mondial in de productie van innovatieve, hoogwaardige lampen. Dit wordt duidelijk weerspiegeld in de H11 Night Racer lamp, die is ontworpen met behulp van de nieuwste technologie om uitzonderlijk vermogen en een lange levensduur te bieden.

Of je nu 's nachts over landwegen of donkere snelwegen rijdt, de Osram H11 Night Racer lamp is de ideale oplossing voor een betere zichtbaarheid. Met zijn hoge lichtopbrengst van 2500 lumen en koel wit licht kun je verder en duidelijker zien dan ooit tevoren. Dit betekent dat je veilig kunt rijden, zelfs bij weinig licht of slecht weer.

Bovendien is de Osram H11 Night Racer lamp speciaal ontworpen voor motorfietsen, wat betekent dat hij perfect past in de koplampen van je voertuig zonder dat er extra aanpassingen of adapters nodig zijn. Dit maakt de installatie uiterst eenvoudig en rapide, zodat je je oude lamp in slechts een paar minuten kunt vervangen.

Bovendien is de Osram H11 Night Racer lamp gemaakt om lang mee te gaan. De levensduur is tot 3 keer langer dan die van traditionele gloeilampen, wat betekent dat je de lamp minder vaak hoeft te vervangen en op de lange termijn geld bespaart. Bovendien is deze lamp bestand tegen schokken en trillingen, waardoor hij perfect geschikt is voor gebruik op de weg en in het terrein.

Voor motorrijders met een passie voor racen biedt de Osram H11 Night Racer lamp ook voordelen. Het aerodynamische ontwerp vermindert het risico op verblinding aanzienlijk, waardoor de zichtbaarheid voor de gebruiker verbetert. Dit is met name belangrijk tijdens snelheidsraces, waar elke seconde telt en een goede vision echt het verschil kan maken.

Tot slot is de Osram H11 Night Racer lamp ECE-gecertificeerd, waardoor hij voldoet aan de strengste Europese veiligheidsnormen. Je kunt er dus zeker van zijn dat je een hoogwaardig, betrouwbaar product voor je motor krijgt.

Al met al is de Osram H11 Night Racer lamp de ideale keuze als je de verlichting op je motorfiets wilt verbeteren. Met zijn uitzonderlijke lichtopbrengst, lange levensduur en bewezen betrouwbaarheid geeft deze lamp je optimaal zicht voor al je motorritten. Wacht niet langer en trakteer jezelf op de beste nachtelijke rijervaring met de Osram H11 Night Racer lamp.

Extra informatie

Merk Osram
Fabrikant SKU 404204035
Kleur zwart/zilver
Kleur Zwart
Maat 55 W/12 V - Standaard Franse maten