Motorlamp Osram H11 X-RACER [Grootte 55 W/12 V]

Motorlamp Osram H11 X-RACER [Grootte 55 W/12 V]

€ 35,54

€ 28,44

-20%
Verbeter je rijervaring met de Osram H11 X-RACER motorfietslamp, ontworpen door het merk dat bekend staat om zijn superieure prestaties.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Motorlamp Osram H11 X-RACER

Ontdek de Motorfietslamp Osram H11 X-RACER, een product van topkwaliteit dat speciaal is ontworpen voor motorfietsen. Met het gerenommeerde merk Osram achter zich is deze lamp de ideale keuze om je motor een boost te geven en je rijervaring te verbeteren.

Met zijn geavanceerde koelsysteem en hoge lichtopbrengst past deze lamp zich perfect aan moeilijke rijomstandigheden aan en biedt hij maximale zichtbaarheid, zelfs in volledige duisternis. Of je nu rijdt op een bochtige weg of over ruw terrein, de Osram H11 X-RACER Motorfietslamp zorgt voor topprestaties.

Deze lamp is speciaal ontworpen voor motorfietsen en biedt krachtige, betrouwbare verlichting die is afgestemd op de behoeften van bestuurders op twee wielen. Het robuuste, trillingsbestendige ontwerp zorgt voor een langere levensduur, waardoor de onderhoudskosten op lange termijn lager uitvallen.

Door het gebruik van innovatieve Osram technologie biedt deze X-RACER lamp een hogere kleurtemperatuur, wat resulteert in een intens wit licht voor een betere zichtbaarheid. Of u nu overdag of 's nachts rijdt, op de weg of off-road, deze lamp biedt uitzonderlijk licht voor een veiligere en aangenamere rijervaring.

Als pionier in de verlichtingsindustrie is Osramengage toegewijd aan het aanbieden van innovatieve producten van topkwaliteit die voldoen aan de eisen van de meest veeleisende gebruikers. Met de Motorfietslamp Osram H11 X-RACER bent u verzekerd van een product van topkwaliteit met in de praktijk bewezen resultaten.

Neem geen genoegen met een gewone lamp voor je motorfiets, maar kies voor uitmuntendheid met de Motorfietslamp Osram H11 X-RACER. Met zijn superieure prestaties en bewezen duurzaamheid is deze lamp de voor de hand liggende keuze voor alle motorliefhebbers die op zoek zijn naar een ongeëvenaarde rijervaring. Voeg hem nu toe aan je verzameling motoronderdelen en ontdek het verschil dat hij kan maken voor je motor.

Extra informatie

Merk Osram
Fabrikant SKU 404205035
Kleur zwart/zilver
Kleur Zwart
Maat 55 W/12 V - Standaard Franse maten