Motorlamp Bosma H8 [Grootte 35 W/12 V]

Motorlamp Bosma H8 [Grootte 35 W/12 V]

€ 12,14

€ 11,25

-7%
Maak je motorervaring nog ongelooflijker met de Bosma H8 lamp, ontworpen door een toonaangevend merk.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Motorlamp Bosma H8

Ontdek de Bosma H8 motorlamp, de ultieme keuze voor alle motorliefhebbers. Speciaal ontworpen door het gerenommeerde merk Bosma, voorziet deze lamp je van optimale verlichting voor al je escapades op twee wielen.

Met zijn elegante ontwerp en 35W vermogen garandeert de Bosma H8 motorfietslamp briljant licht voor een betere zichtbaarheid. Dankzij de geavanceerde technologie haal je 's nachts het beste uit vision, wat je ritten veiliger maakt.

Deze lamp is speciaal ontworpen voor motorfietsen en is bestand tegen trillingen en schokken en heeft een langere levensduur. Je hoeft je geen zorgen te maken over het vaak vervangen van de lamp, zodat je je volledig op je rit kunt concentreren.

Of je nu een ervaren motorrijder bent of een beginner, de Bosma H8 motorfietslamp is geschikt voor alle niveaus. Hij is eenvoudig te installeren en rapide vereist geen technische kennis, dus je kunt er meteen na ontvangst van genieten.

Geef je motor het licht dat hij verdient met de Bosma H8 motorlamp. Perfect voor zowel lange ritten als stadsritten, het maakt je rit gegarandeerd veiliger en aangenamer. Ga naar onze online shop om deze kwaliteitslamp te kopen en geniet van een ongeëvenaarde rijervaring.

Extra informatie

Merk Bosma
Fabrikant SKU 404206020
Kleur zwart/zilver
Kleur Zwart
Maat 35 W/12 V - Standaard Franse maten