Verzegelde agm motorfiets accu Exide ET7B-BS

Verzegelde agm motorfiets accu Exide ET7B-BS

€ 50,81

€ 40,65

-20%
De gesloten AGM motoraccu Exide ET7B-BS, de kracht en betrouwbaarheid van het merk Exide voor motorliefhebbers.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Verzegelde agm motorfiets accu Exide ET7B-BS

De gesloten AGM motoraccu Exide ET7B-BS is de perfecte oplossing voor motorliefhebbers die op zoek zijn naar een betrouwbare accu met hoge prestaties. Met het gerenommeerde merk Exide kun je er zeker van zijn dat deze accu aan al je verwachtingen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid zal voldoen.

Deze verzegelde AGM-batterij is speciaal ontworpen voor motorfietsen en biedt optimaal vermogen om je motor in een oogwenk te starten. De geavanceerde technologie voor het scheiden van platen en het vasthouden van elektrolyten garandeert een hoge weerstand tegen trillingen en schokken, waardoor de batterij lang meegaat.

Of het nu je racemotor is of je alledaagse motor, de Exide ET7B-BS accu is geschikt voor alle soorten motoren. Met een capaciteit van 6 Ah en een spanning van 12 volt biedt hij een uitzonderlijk startvermogen voor al je ritten.

Naast zijn onverslaanbare prestaties is deze accu ook uiterst veilig in het gebruik. De verzegelde behuizing en het ventilatiesysteem voorkomen zuurlekkage en beschermen tegen kortsluiting, zodat je met een gerust hart opesprit op pad kunt met je motor.

Met Exide ben je verzekerd van een product van topkwaliteit. Het merk is al tientallen jaren toonaangevend op het gebied van batterijen en blijft innoveren om steeds beter presterende producten aan te bieden. Vertrouw op Exide om je passie voor motoren aan te wakkeren.

Kortom, de Exide ET7B-BS gesloten AGM-motoraccu is een must-have voor alle veeleisende motorrijders. Met zijn uitzonderlijke startvermogen, onfeilbare duurzaamheid en maximale veiligheid is hij de ideale metgezel voor al je motoravonturen. Wacht niet langer, rust je motor uit met de beste accu op de markt en geniet van ongekende prestaties.

Extra informatie

Merk Exide
Fabrikant SKU 404256130
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1