Accu met motorelektrolyt Exide EB10L-A2

Accu met motorelektrolyt Exide EB10L-A2

€ 72,90

€ 58,32

-20%
Motorfietsaccu Exide EB10L-A2: krachtig, duurzaam en ontworpen door het expertmerk Exide. Een must voor motorliefhebbers.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Accu met motorelektrolyt Exide EB10L-A2

De Exide EB10L-A2 motorelektrolytische accu is de ideale keuze voor gepassioneerde motorrijders. Vervaardigd door het gerenommeerde merk Exide, biedt deze batterij uitzonderlijke kracht en betrouwbaarheid voor al je motoravonturen.

Deze accu is speciaal ontworpen voor motorfietsen en is voorzien van een elektrolyt van hoge kwaliteit dat optimale prestaties en een lange levensduur garandeert. Met een capaciteit van 10 Ah biedt hij voldoende vermogen om de elektrische systemen van je motor te voeden, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.

engage Door voor deze accu Exide te kiezen, kies je voor een vertrouwd merk dat zich inzet om je producten van hoge kwaliteit te bieden. Hij is ontworpen om de trillingen en frequente schokken van het motorrijden te weerstaan, waardoor hij een betrouwbare en duurzame keuze is voor motorrijders.

Bovendien is deze accu eenvoudig te installeren en heeft hij geen regelmatig onderhoud nodig, zodat je je kunt concentreren op je passie zonder je zorgen te maken over je uitrusting. Je kunt erop rekenen dat hij je motor in een oogwenk start en je vergezelt op al je avonturen, of het nu op de weg is of op de zwaarste trails.

Wacht niet langer met het upgraden van je motorfiets accu metExide EB10L-A2. Verwen jezelf met een betrouwbare, hoogwaardige krachtbron zodat je het meeste uit je passie voor motorrijden kunt halen. Bestel nu en maak je klaar voor spannende nieuwe avonturen op twee wielen.

Extra informatie

Merk Exide
Fabrikant SKU 404256250
Kleur wit
Kleur Wit
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1