Rechter schakelaar voor elektrische motorfiets, starten en stoppen van de motor Domino

Rechter schakelaar voor elektrische motorfiets, starten en stoppen van de motor Domino

€ 55,36

€ 47,67

-14%
Domino biedt je de nieuwe elektrische motor commodo voor rechts voor een soepele, veilige rit op je motoravonturen.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Rechter schakelaar voor elektrische motorfiets, starten en stoppen van de motor Domino

Haal het meeste uit al je motoravonturen met de elektrische motorfiets commodo Domino voor rechts. Dit innovatieve product is ontworpen om alle motorrijders een ongeëvenaarde rijervaring te bieden, of je nu een doorgewinterde professional of een gepassioneerde amateur bent.

Met het merk Domino, synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid, kun je er zeker van zijn dat je een product krijgt dat aan je verwachtingen voldoet. Domino , al jarenlang specialist in motoronderdelen en -accessoires, heeft al zijn expertise in het ontwerpen van deze elektrische commodo gestopt om je het allerbeste te geven.

Deze schakelaar is ontworpen voor alle soorten motoren en past op alle merken en modellen motoren, zodat je de motor gemakkelijk kunt starten en stoppen. Geen problemen meer met moeilijk starten of plotseling stoppen, met de elektrische motor afstandsbediening Domino zal je rit soepel en aangenaam zijn.

Uitgerust met een gemakkelijk bereikbare schakelaar kun je je motor aan- en uitzetten met één vingerbeweging, zonder te hoeven zoeken naar een knop die verstopt zit in de uitsparingen van je stuur. Bovendien kun je met de multifunctionele functie snel en eenvoudig de verschillende modi van je fiets beheren vanaf één apparaat.

Deze commodo is gemaakt van sterke, hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan en de zwaarste omstandigheden van het motorrijden te doorstaan. Of je nu over een steile bergweg rijdt of over een stoffig woestijnpad, de Domino elektrische motorfiets commodo zal je trouwe metgezel op de weg zijn.

Maar dat is nog niet alles: deze afstandsbediening is ook uitgerust met een indicatielampje dat je laat zien hoe het met je accu is gesteld, en een beveiligingssysteem tegen elektrische overbelasting om te allen tijde maximale veiligheid te garanderen.

Laat een simpel startprobleem je dag op de motor niet bederven, kies voor de Domino electric commodo en profiteer van al zijn praktische en innovatieve functies voor zorgeloos rijden.

Tot slot past deze afstandsbediening met zijn elegante, moderne ontwerp perfect bij het uiterlijk van je motorfiets zonder afbreuk te doen aan de stijl ervan. Hij is snel en eenvoudig te installeren, zonder speciaal gereedschap of technische vaardigheden.

Al met al is de elektrische motorfiets commodo Domino aan de rechterkant een essentieel accessoire voor elke motorrijder die zijn motorfiets wil verbeteren en een vleugje moderniteit wil toevoegen. Laat niets tussen jou en je passie voor motorrijden in staan, kies voor het beste met de elektrische afstandsbediening Domino.

Extra informatie

Merk Domino
Fabrikant SKU 404320800
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten