Motorhandvatten met dubbele dichtheid Progrip ATV 964-187

Motorhandvatten met dubbele dichtheid Progrip ATV 964-187
€ 10,59
Ontdek Progrip ATV 964-187 motorhandvatten, perfect om je controle en comfort onderweg te verbeteren.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Motorhandvatten met dubbele dichtheid Progrip ATV 964-187

Progrip ATV 964-187 dual density motorhandvatten zijn een essentieel accessoire voor elke motorliefhebber. Deze handvatten zijn gemaakt door het gerenommeerde merk Progrip en zijn speciaal ontworpen voor de best mogelijke rijervaring op je motor.

Dankzij de dubbele dichtheid bieden deze grips onvergelijkbare grip en comfort. De zachte rubberen buitenkant biedt een stevige, comfortabele grip voor een veilige en stabiele grip, terwijl de harde rubberen binnenkant een uitzonderlijke slijtvastheid en duurzaamheid biedt.

Deze grips zijn ideaal voor alle soorten motorfietsen, of het nu gaat om motorcross, mountainbikes of wegmotoren. Ze zijn ook geschikt voor alle rijniveaus, of je nu een beginner of een ervaren rijder bent.

Naast hun functionaliteit vallen deze handvatten ook op door hun mooie uiterlijk. Met hun elegante ontwerp en zwarte kleur voegen ze een vleugje stijl toe aan je fiets.

Maar dat is nog niet alles: Progrip ATV 964-187 motorhandvatten met dubbele dichtheid bieden ook uitstekende trillingsdemping, waardoor vermoeidheid en spierspanning tijdens lange motorritten worden verminderd.

Deze handvatten zijn ook eenvoudig te installeren, zodat je ze zelf kunt verwisselen zonder professionele hulp. Ze zijn ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, zodat ze een leven lang meegaan.

Of je nu een fanatieke motorrijder of een competitieve rijder bent, Progrip ATV 964-187 dual density handvatten zijn een ideale keuze om je rijervaring te verbeteren. Wacht dus niet langer, koop deze handvatten van topkwaliteit en neem de controle over je motorfiets als nooit tevoren.

Extra informatie

Merk Progrip
Fabrikant SKU 405402170
Kleur grijs/zwart
Kleur Grijs
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1