Motor handgrepen Progrip 717-201

Motor handgrepen Progrip 717-201

€ 22,23

€ 19,83

-11%
Verbeter je rit met Progrip 717-201 motorhandvatten, die uitzonderlijke grip en optimale controle bieden voor motorliefhebbers.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Motor handgrepen Progrip 717-201

Progrip 717-201 motorhandvatten zijn ontworpen om superieure grip en controle te bieden tijdens het rijden op je motor. Deze handvatten, gemaakt door het wereldberoemde merk Progrip, zijn speciaal ontworpen voor motorfietsen en bieden ongeëvenaarde prestaties en duurzaamheid.

De Progrip 717-201 grips hebben een ergonomisch ontwerp dat zich perfect aanpast aan de vorm van je hand, voor optimaal comfort tijdens lange ritten. De antisliptextuur zorgt voor een stevige, veilige grip, zodat je je volledig op de weg kunt concentreren zonder je zorgen te maken dat je wegglijdt.

Dankzij de hoogwaardige rubberen constructie bieden deze grips ook uitstekende trillingsdemping, waardoor je handen en armen minder snel vermoeid raken. Of je nu lange afstanden rijdt of scherpe bochten neemt op het circuit, de Progrip 717-201 handvatten geven je optimale controle over je motor, zodat je vol vertrouwen kunt rijden.

Als motorliefhebbers weten we hoe belangrijk het is point om betrouwbare, hoogwaardige uitrusting te hebben. Daarom raden we je Progrip 717-201 handvatten aan, die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende motorrijders. Bovendien zijn ze eenvoudig te installeren en rapide, zodat je ze zelf kunt monteren zonder tussenkomst van een monteur.

Of je nu een professionele rijder bent of een enthousiaste amateur, Progrip 717-201 handvatten zijn een essentiële keuze voor het verbeteren van je rijervaring. Het stijlvolle ontwerp en de superieure kwaliteit maken ze ook tot een aantrekkelijk accessoire voor je motor, dat een vleugje stijl toevoegt aan je rit.

Progrip 717-201 handvatten zijn verkrijgbaar in een reeks kleuren die passen bij je motorfiets en persoonlijke stijl en zijn een uitstekende keuze voor elke rijder die op zoek is naar betere grip en controle. Koop dus vandaag nog Progrip 717-201 grips voor een veilige en stijlvolle rit.

Extra informatie

Merk Progrip
Fabrikant SKU 405402260
Kleur oranje/zwart
Kleur Oranje
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1