Motor handgrepen Progrip 717-202

Motor handgrepen Progrip 717-202

€ 22,23

€ 19,83

-11%
Verbeter je rijervaring met Progrip 717-202 motorhandvatten van topkwaliteit. Ze zijn ontworpen voor motorliefhebbers en bieden prestaties en betrouwbaarheid.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Motor handgrepen Progrip 717-202

De Progrip 717-202 motorhandvatten zijn een topkeuze premier voor alle motorliefhebbers die op zoek zijn naar ongeëvenaarde prestaties en stijl. Deze handvatten zijn gemaakt door het gerenommeerde merk Progrip en zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende motorrijders, zowel professionals als amateurs.

Het merk Progrip is al lang toonaangevend in de motorwereld en biedt producten van hoge kwaliteit die innovatie, geavanceerde technologie en gedurfd design combineren. De Progrip 717-202 motorhandvatten zijn geen uitzondering en bieden een superieure rijervaring telkens wanneer je op je motor stapt.

Deze handvatten passen op alle motorfietsen en zijn verkrijgbaar in een reeks kleuren die passen bij je persoonlijke stijl en de esthetiek van je motorfiets. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke zwarte look of aan felle, opvallende kleuren, Progrip heeft ze voor je.

Maar Progrip 717-202 motorhandvatten zijn niet alleen een esthetische toevoeging aan je motorfiets, ze zijn speciaal ontworpen om je prestaties op de weg te verbeteren. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden uitzonderlijke grip, zelfs in moeilijke weersomstandigheden.

Dankzij het getextureerde oppervlak en het ergonomische ontwerp bieden deze handvatten een stevige, comfortabele grip, zodat je je fiets onder alle omstandigheden volledig onder controle kunt houden. Of je nu racet of gewoon door de stad rijdt, Progrip 717-202 motorhandvatten geven je ongeëvenaarde stabiliteit en precisie.

Bovendien zijn deze handvatten ook uitgerust met een vibratiereductiesysteem, waardoor je minder last hebt van schokken en tintelingen tijdens lange ritten. Hierdoor kun je je beter concentreren op de weg en optimaal genieten van je rijervaring.

En je hoeft je geen zorgen te maken dat je ze vaak moet vervangen, want Progrip 717-202 motorhandvatten zijn ontworpen om duurzaam en slijtvast te zijn. Ze zijn ook eenvoudig te installeren, dus je hoeft geen tijd en energie te steken in het monteren.

Of je nu een fanatieke motorrijder of een professionele racer bent, Progrip 717-202 motorhandvatten zijn een ideale keuze om je rijervaring te verbeteren. Met hun superieure kwaliteit, stijlvolle ontwerp en ongeëvenaarde prestaties zijn deze handvatten een waardevolle investering voor elke motorrijder die zich bewust is van zijn uitrusting.

Kortom, als je je prestaties op de weg wilt verbeteren en tegelijkertijd een vleugje stijl aan je motor wilt toevoegen, dan zijn Progrip 717-202 handvatten de perfecte keuze. Wacht niet langer, koop de jouwe vandaag nog en voel het verschil dat deze premium handvatten kunnen maken voor je rijervaring.

Extra informatie

Merk Progrip
Fabrikant SKU 405402295
Kleur geel/zwart
Kleur Geel
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1