Open motorhandgrepen met dubbele dichtheid Progrip

Open motorhandgrepen met dubbele dichtheid Progrip

€ 24,28

€ 20,57

-15%
Comfort en prestaties voor motorliefhebbers met Progrip handvatten met dubbele dichtheid, ideaal voor veeleisende rijders.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Open motorhandgrepen met dubbele dichtheid Progrip

Ontdek Progrip dual density open end motorhandvatten, de ideale keuze voor alle motorliefhebbers die op zoek zijn naar ongeëvenaard comfort en prestaties. Ontworpen door het beroemde merk Progrip, deze handvatten zijn speciaal ontworpen voor motorfietsen en bieden superieure kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Progrip dual density open end motor grips hebben een uniek ergonomisch ontwerp dat perfect past in de palm van je hand en zorgt voor een comfortabele en veilige grip. De dubbele dichtheid van deze handvatten zorgt ook voor optimale trillingsdemping, waardoor de handen minder snel vermoeid raken tijdens lange ritten.

De Progrip grips zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om slijtage en de zwaarste weersomstandigheden te weerstaan. Of je nu op de weg of op het circuit rijdt, deze grips geven je een stevige, precieze grip, zodat je je motor met meer precisie en vertrouwen kunt besturen.

Progrip dual density open end grips zijn ook verkrijgbaar in een verscheidenheid aan levendige kleuren, zodat je je motor kunt aanpassen aan je voorkeuren. Of je nu een fan bent van klassieke styling of op zoek naar een gedurfdere look, er is een kleur voor elke rijder.

Het merk Progrip staat bekend om zijn toewijding aan innovatie en kwaliteit, en deze handvatten zijn daarop geen uitzondering. Met jarenlange ervaring in de motorindustrie streeft Progrip er voortdurend naar om zijn producten te verbeteren om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende rijders.

Of je nu een fanatieke motorrijder bent, een concurrent of gewoon op zoek naar een kwaliteitsproduct voor je motor, Progrip dual density open end motorfiets handvatten zijn een must have keuze. Deze handvatten bieden de perfecte balans tussen comfort, prestaties en stijl en zullen je tijdens elke rit tevreden stellen.

Laat versleten handvatten of handvatten van slechte kwaliteit je rijervaring niet bederven. Kies voor Progrip dual density open end motorhandvatten en ontdek een nieuwe manier van motorrijden. Bestel nu en voel zelf het verschil!

Extra informatie

Merk Progrip
Fabrikant SKU 405402830
Kleur fuchsia/zwart
Kleur Roos
Maat TU - Standaard Franse maten