Gesloten motorhandvatten met dubbele dichtheid Progrip

Gesloten motorhandvatten met dubbele dichtheid Progrip

€ 22,23

€ 17,24

-22%
Geef je rijervaring een boost met de dual-density Progrip grips, speciaal ontworpen voor rijders die op zoek zijn naar prestaties.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Gesloten motorhandvatten met dubbele dichtheid Progrip

Progrip gesloten dual density motorhandvatten zijn ontworpen om motorrijders de ultieme rijervaring te geven. Deze handvatten zijn gemaakt door het beroemde merk Progrip en zijn speciaal ontworpen voor motorfietsen en zijn perfect voor motorsportliefhebbers.

Het eerste wat opvalt als je naar deze handvatten kijkt, is hun elegante, moderne ontwerp. Deze grips combineren dubbele dichtheid voor maximaal comfort en grip en hebben ook een gesloten uiteinde voor extra bescherming tegen de elementen en schokken. Of je nu een professionele rijder bent of gewoon een motorliefhebber, deze grips geven je ongeëvenaarde controle en stabiliteit als je op pad of op het circuit bent.

De Progrip handvatten passen op alle soorten motoren en zijn geschikt voor alle rijniveaus. Of je nu op een racemotor rijdt of op een tourmotor, met deze handvatten behoud je een stevige grip op het stuur, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

Maar wat deze grips echt uniek maakt, is de dual-density technologie die wordt gebruikt bij de productie. De stevigere buitenlaag biedt uitstekende grip en slijtvastheid, terwijl de zachtere binnenlaag trillingen absorbeert en handvermoeidheid vermindert, waardoor je comfort en endurance tijdens lange ritten worden verbeterd.

Bovendien zijn deze handvatten heel eenvoudig te installeren en heb je er geen speciaal gereedschap voor nodig. Verwijder gewoon de oude handvatten en vervang ze door de nieuwe. Je kunt ze ook verstellen voor de meest comfortabele positie voor je handen en polsen.

De Progrip handgrepen zijn ook zeer duurzaam en slijtvast. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om slijtage en zware weersomstandigheden te weerstaan. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je ze vaak moet vervangen, waardoor ze een waardevolle investering voor je motorfiets zijn.

Tot slot weet je als motorrijder point hoe belangrijk het is om een goede grip op je motor te hebben.esprit Met Progrip handvatten kun je gerust zijn in de wetenschap dat je absolute controle over je motor hebt, zodat je je op de weg kunt concentreren en optimaal van je rit kunt genieten.

Kortom, Progrip dual density closed end motorhandvatten zijn een ideale keuze voor alle comfort- en veiligheidsbewuste rijders. Met hun elegante ontwerp, geavanceerde technologie en onfeilbare duurzaamheid zijn deze handvatten een must-have voor elke motorliefhebber. Dus ga je gang, rust je motor uit met Progrip handvatten voor een ongeëvenaarde rijervaring.

Extra informatie

Merk Progrip
Fabrikant SKU 405402935
Kleur titanium/zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten