Enkele dichtheid open einde motorfiets handgrepen Progrip

Enkele dichtheid open einde motorfiets handgrepen Progrip

€ 23,26

€ 19,53

-16%
Verbeter je controle en grip op de weg met Progrip grips, ontworpen voor veeleisende rijders.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Enkele dichtheid open einde motorfiets handgrepen Progrip

Progrip motorhandvatten zijn de ideale keuze voor rijders die op zoek zijn naar betere grip en controle tijdens het rijden op hun motor. Deze handvatten zijn gemaakt door het gerenommeerde merk Progrip en zijn speciaal ontworpen om de prestaties en het comfort tijdens het rijden te verbeteren.

Met een enkele dichtheid en een open uiteinde bieden deze grips een stevige en precieze grip, waardoor de rijder zijn motorfiets in alle situaties beter onder controle heeft. Of je nu een doorgewinterde racer bent of een enthousiaste motorliefhebber, Progrip grips zijn een veilige keuze om je rijervaring te verbeteren.

Ontworpen om de meest extreme omstandigheden te weerstaan, Progrip grips zijn gemaakt om lang mee te gaan. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn bestand tegen slijtage en schuren, zodat ze lang meegaan. Bovendien bieden hun ergonomische ontwerp en antisliptextuur optimaal comfort voor de handen, zelfs tijdens lange uren rijden.

Of je nu een racer of een wegrijder bent, Progrip grips zijn geschikt voor alle soorten motorfietsen. De montage is eenvoudig en rapide en ze passen op de meeste motorsturen. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren die passen bij jouw stijl en die van je motor.

Door Progrip handvatten te gebruiken, heb je meer grip en controle tijdens het rijden. Dit betekent dat je bochten en obstakels gemakkelijker kunt nemen, waardoor het risico op ongelukken afneemt. Bovendien zorgen deze grips dankzij hun open uiteinde voor een betere luchtcirculatie, wat zweten en handvermoeidheid helpt voorkomen.

Kortom, Progrip single-density motorhandvatten met open uiteinde zijn een must-have keuze voor motorrijders die hun prestaties en comfort tijdens het motorrijden willen verbeteren. Met hun superieure kwaliteit, duurzaamheid en ergonomisch ontwerp zijn deze handvatten een echte aanwinst voor elke motorrijder. Dus aarzel niet en koop Progrip voor de ultieme rijervaring.

Extra informatie

Merk Progrip
Fabrikant SKU 405402965
Kleur oranje
Kleur Oranje
Maat TU - Standaard Franse maten