Motorhandvatten met enkele dichtheid Progrip

Motorhandvatten met enkele dichtheid Progrip

€ 17,15

€ 15,38

-10%
Verbeter je rijervaring met Progrip motorhandvatten, de unieke dichtheid die comfort en prestaties combineert voor motorliefhebbers.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Motorhandvatten met enkele dichtheid Progrip

Ontdek de nieuwe single density motorhandvatten Progrip, de ideale keuze voor motorliefhebbers die op zoek zijn naar zowel comfort als prestaties. Ontworpen door Progrip, een leider in de motorindustrie, zijn deze handvatten speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende motorrijders.

Het merk Progrip staat al meer dan 30 jaar bekend om zijn kwaliteit en innovatie in de motorbranche. Dankzij hun expertise en toewijding aan uitmuntendheid, hebben ze deze unieke dichtheid motorhandvatten gecreëerd die een echte revolutie zijn in de wereld van het motorrijden.

Progrip single density handvatten bieden uitzonderlijke grip en ongeëvenaard comfort dankzij de hoogwaardige rubbersamenstelling. Ze zijn ontworpen om zich perfect aan te passen aan de vorm van je hand, voor een optimale grip en minder vermoeidheid tijdens lange ritten.

Of je nu een amateur motorrijder of een professionele rijder bent, Progrip single density motorhandvatten geven je maximale prestaties tijdens het rijden of wedstrijden. Hun unieke structure ontwerp absorbeert trillingen en geeft je optimale controle over je motor, zodat je veilig en vol vertrouwen kunt rijden.

Deze handvatten bieden niet alleen onvergelijkbaar comfort en prestaties, ze zijn ook verkrijgbaar in een verscheidenheid aan heldere, trendy kleuren die bij je stijl passen en je motor een vleugje persoonlijkheid geven. Zo kun je je motor personaliseren en uniek maken.

Progrip single density handvatten zijn ook heel gemakkelijk aan te brengen, zodat je er geen uren aan hoeft te besteden. Ze passen op de meeste motorfietsen van alle merken en modellen, dus je zult geen problemen hebben om ze op je motor te monteren.

Naast hun kwaliteit en prestaties zijn Progrip single-density handvatten ook erg sterk en duurzaam. Je zult ze jarenlang kunnen gebruiken zonder ze te hoeven vervangen, waardoor ze een verstandige investering zijn voor elke kwaliteitsbewuste motorrijder.

Of je nu een stadsrijder of een circuitracer bent, Progrip single density handvatten geven je ongeëvenaarde grip en comfort. Ze zijn ook perfect voor ruwe weersomstandigheden, dankzij hun waterbestendigheid en grip, zelfs op natte oppervlakken.

Kortom, Progrip single density handvatten zijn een must-have voor elke rijder die op zoek is naar comfort, prestaties en stijl. Hun kwaliteit, duurzaamheid en installatiegemak maken ze de voor de hand liggende keuze voor alle motorliefhebbers. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan, bestel de single density handvatten nu Progrip en verbeter je rijervaring vandaag nog!

Extra informatie

Merk Progrip
Fabrikant SKU 405403090
Kleur zwart/ero
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten