Beschermende handgrepen voor motorfietsen Progrip Foam [Grootte 120 mm]

Beschermende handgrepen voor motorfietsen Progrip Foam [Grootte 120 mm]

€ 14,38

€ 11,15

-22%
Optimaliseer je rijgedrag met motorhandvatten Progrip Foam. Ontworpen voor sportbike-liefhebbers door Progrip, de vanzelfsprekende keuze voor profs.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Beschermende handgrepen voor motorfietsen Progrip Foam

Progrip Foam motorbeschermgrips zijn een essentieel accessoire voor motorrijders met een passie voor sport. Ontworpen door het beroemde merk Progrip, bieden deze grips optimale bescherming voor een veilige rijervaring.

Progrip Foam grips zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn speciaal ontworpen voor motorfietsen en bieden superieure grip en slijtvastheid. Of je nu een professionele rijder bent of een motorliefhebber, deze handvatten zijn perfect voor alle rijomstandigheden.

Het ergonomische ontwerp en de schuimtextuur zorgen voor maximaal comfort voor je handen, zelfs op lange ritten. Ze verminderen ook vermoeidheid en trillingen, waardoor ze een ideale keuze zijn voor lange motorritten.

Naast hun beschermende functie zien de Progrip Foam handvatten er ook geweldig uit. Hun sportieve, moderne look ontwerp past perfect bij alle soorten motoren. Ze zijn verkrijgbaar in een reeks kleuren die passen bij jouw voorkeuren en stijl.

Deze handvatten zijn eenvoudig te installeren en passen op de meeste modellen motorfietsen. Ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, zodat je ze in topconditie kunt houden voor langdurig gebruik.

Of je nu een fan bent van snelheid op het circuit of van toeren op de motor, Progrip Foam grips zijn een betrouwbare keuze voor je veiligheid en comfort. Laat vermoeidheid of trillingen je rijervaring niet bederven, kies voor Progrip Foam grips en geniet met volle teugen van je passie voor motorrijden. Bestel nu en voel het verschil!

Extra informatie

Merk Progrip
Fabrikant SKU 405403110
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 120 mm - Standaard Franse maten