Motor handgrepen Progrip Strada

Motor handgrepen Progrip Strada

€ 24,31

€ 20,25

-17%
Kies voor Progrip Strada motorhandvatten voor een superieure rijervaring. Gefabriceerd door Progrip, de keuze van echte motorliefhebbers.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Motor handgrepen Progrip Strada

Progrip Strada motorhandvatten zijn de ideale keuze voor motorliefhebbers die op zoek zijn naar een superieure rijervaring. Deze handvatten zijn gemaakt door het gerenommeerde merk Progrip en zijn speciaal ontworpen voor sportmotoren. Ze zijn ontworpen om uitzonderlijke grip en optimaal comfort te bieden terwijl ze een vleugje stijl aan je motorfiets toevoegen.

Progrip Strada motor handvatten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om uitzonderlijke duurzaamheid en sterkte te garanderen. Ze hebben ook een ergonomisch ontwerp dat zich perfect aanpast aan de vorm van je hand en zorgen voor een comfortabele en stevige grip. Of je nu een beginner of een ervaren motorrijder bent, deze handvatten helpen je om je motor nauwkeurig en vol vertrouwen onder controle te houden.

Het unieke ontwerp van Progrip Strada motorhandvatten heeft meerdere groeven die superieure grip bieden, zelfs in moeilijke rijomstandigheden. Dit maakt ze een ideale keuze voor sportmotoren die precieze besturing en rapide vereisen. Bovendien zijn deze handvatten verkrijgbaar in een verscheidenheid aan levendige kleuren die een vleugje persoonlijkheid aan je motorfiets toevoegen.

Naast hun esthetische aantrekkingskracht zijn Progrip Strada motorhandvatten ook ontworpen om superieur comfort te bieden tijdens het rijden. Het antislipmateriaal dat wordt gebruikt bij de productie vermindert vermoeidheid van handen en polsen, waardoor je langer in het zadel kunt blijven zitten en het meeste uit je rijervaring kunt halen.

Of je nu een fanatieke circuitrijder of een gelegenheidsfietser bent, Progrip Strada motorhandvatten zijn een essentiële keuze om je rijervaring te verbeteren. Ze zijn compatibel met de meeste sportbikemodellen op de markt en zijn eenvoudig te installeren, waardoor ze een praktische keuze zijn voor elke motorrijder.

Samengevat zijn Progrip Strada handvatten een uitstekende keuze voor motorliefhebbers die hun rijervaring willen verbeteren. Met hun ergonomische ontwerp, uitzonderlijke grip en superieur comfort bieden deze handvatten de perfecte combinatie van prestaties en stijl. Doe geen concessies aan de kwaliteit van je motorhandvatten, kies voor Progrip Strada motorhandvatten en geniet van de ultieme rijervaring.

Extra informatie

Merk Progrip
Fabrikant SKU 405403215
Kleur neiro
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten