Motor handgrepen Progrip Mx, Nero Senza Foro

Motor handgrepen Progrip Mx, Nero Senza Foro

€ 23,28

€ 20,58

-12%
Verbeter je motorcross rijden met Progrip Mx, Nero Senza Foro grips, een combinatie van prestaties en stijl voor liefhebbers.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Motor handgrepen Progrip Mx, Nero Senza Foro

Ontdek de Progrip Mx, Nero Senza Foro handvatten, ontworpen voor motorcrossers die op zoek zijn naar zowel prestaties als stijl. Het merk Progrip, bekend in de motorsportwereld, heeft deze handvatten met bijzondere zorg ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende rijders.

De Progrip Mx, Nero Senza Foro grips zijn speciaal ontworpen voor crossmotoren en bieden een uitzonderlijke grip dankzij de speciale rubberen textuur. Hierdoor heb je zelfs onder de zwaarste omstandigheden een betere grip. Je behoudt perfecte controle over je motor, zelfs tijdens het springen of rijden door modderig terrein.

Het ontwerp van deze grips is ook een groot pluspunt. Met hun zwarte kleur en zonder gaten voegen ze een vleugje elegantie toe aan je fiets. Bovendien past hun ergonomische vorm perfect in je handpalm voor optimaal comfort tijdens je ritten. Je kunt je dus volledig concentreren op het rijden zonder gehinderd te worden door oncomfortabele handvatten.

Deze motorhandvatten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen voor duurzaamheid en stevigheid. Je kunt ze vele seizoenen gebruiken zonder ze te hoeven vervangen. Bovendien is de montage eenvoudig en rapide, zodat je ze zelf kunt monteren zonder dat er een professional aan te pas hoeft te komen.

De Progrip Mx, Nero Senza Foro grips zijn ook voorzien van anti-vibratie technologie om vermoeidheid van de handen tijdens lange motorcross sessies te helpen verminderen. Je zult langer kunnen rijden zonder pijn of tintelingen in je handen te voelen.

Tot slot zijn deze grips getest en goedgekeurd door talloze professionele rijders, wat hun kwaliteit en prestaties garandeert. Of je nu een doorgewinterde rijder of een gepassioneerde beginner bent, Progrip Mx, Nero Senza Foro grips zijn de perfecte keuze om je rijervaring te verbeteren.

Kortom, als je op zoek bent naar motorcrossgrips van hoge kwaliteit die prestaties, stijl en duurzaamheid combineren, dan zijn Progrip Mx, Nero Senza Foro grips iets voor jou. Wacht niet langer om ze uit te proberen en je rijervaring op de motorcrossbaan te verbeteren. Bestel ze nu en sluit je aan bij de gemeenschap van rijders die hun vertrouwen stellen in het merk Progrip.

Extra informatie

Merk Progrip
Fabrikant SKU 405403225
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten