Motorhandvatten met dubbele dichtheid Progrip Vespa

Motorhandvatten met dubbele dichtheid Progrip Vespa

€ 22,23

€ 16,37

-26%
Verbeter je rijden met dual density motor handvatten Progrip Vespa. Ontworpen voor motorliefhebbers door het beroemde merk Progrip.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Motorhandvatten met dubbele dichtheid Progrip Vespa

De Progrip Vespa motorhandvatten met dubbele dichtheid zijn een essentieel accessoire voor elke motorliefhebber. Ontworpen door het beroemde merk Progrip, voegen deze handvatten niet alleen een unieke stijl toe aan je motor, maar bieden ze ook ongeëvenaard comfort en veiligheid.

Het merk Progrip staat bekend om zijn hoogwaardige producten, speciaal ontworpen voor motorliefhebbers. Met de Progrip Vespa dual density grips maakt het merk zijn reputatie waar door een product aan te bieden dat zowel hoge prestaties levert als esthetisch verantwoord is.

Deze handvatten zijn speciaal ontworpen voor Vespa motorfietsen, een icoon in de wereld van het motorrijden. Ze passen perfect op alle modellen van het merk en bieden optimale grip voor een comfortabele en veilige rit.

De dual-density Progrip Vespa handvatten bieden ongeëvenaard comfort dankzij een zachte rubberen binnenzone die trillingen en schokken veroorzaakt door de weg absorbeert. De stevigere rubberen buitenzone zorgt voor perfecte grip, zelfs in de meest extreme omstandigheden.

Deze handvatten hebben ook een ergonomisch ontwerp dat zich perfect aanpast aan de vorm van de hand, voor een natuurlijke, comfortabele grip. Motorrijders kunnen dus genieten van veilig rijden zonder vermoeid te raken.

Progrip Vespa dual density grips zijn niet alleen praktisch en efficiënt, ze geven je motorfiets ook een unieke stijl. Met hun zwart-grijze kleurstelling en discrete Progrip logo voegen ze een vleugje elegantie toe aan je motorfiets.

Deze handvatten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn sterk en duurzaam, waardoor ze een langetermijninvestering zijn voor elke kwaliteitsbewuste motorrijder.

Kortom, Progrip Vespa motorhandvatten met dubbele dichtheid zijn de ideale accessoire voor motorliefhebbers die op zoek zijn naar comfort, veiligheid en stijl. Met hun ergonomische ontwerp, dubbele dichtheid en duurzaamheid zullen ze zelfs de meest veeleisende motorrijders tevreden stellen. Wacht niet langer om je Vespa uit te rusten met deze gerenommeerde handvatten en geniet van het rijden in alle comfort en veiligheid.

Extra informatie

Merk Progrip
Fabrikant SKU 405403240
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten