Binnenband Goodride

Binnenband Goodride

€ 14,71

€ 12,77

-13%
Optimaliseer je motorritten met de binnenband Goodride. De kwaliteit en expertise van het merk Goodride voor uw motoruitrusting.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Binnenband Goodride

De Goodride binnenband is een must-have voor motorliefhebbers. Gemaakt door het beroemde merk Goodride, dat gespecialiseerd is in motoruitrusting, zal deze binnenband van topkwaliteit aan al je verwachtingen voldoen.

Hij is speciaal ontworpen voor motorfietsen en biedt uitzonderlijke weerstand en duurzaamheid, zelfs in de meest extreme omstandigheden. Of je nu een circuitracer bent of een fervent off-roadrijder, de Goodride binnenband zal je bij elke stap begeleiden.

Het ontwerp is ontwikkeld om optimale prestaties te garanderen. Dankzij zijn flexibiliteit past hij zich perfect aan de vorm van de band aan en biedt hij een betere wegligging. Bovendien zorgt de hoogwaardige rubbersamenstelling voor een grotere weerstand tegen lekrijden en schokken, zodat je vol vertrouwen en veilig kunt rijden.

De Goodride binnenband is compatible compatibel met de meeste merken en modellen motorfietsen en biedt een aanzienlijke veelzijdigheid. Je kunt hem dus gemakkelijk en zonder zorgen op je motor monteren.

Dankzij de uitstekende kwaliteit biedt de Goodride binnenband ook een lange levensduur, waardoor het een voordelige keuze is voor motorrijders. Je hoeft de binnenbanden niet meer vaak te vervangen, met Goodride kun je met een gerust hart rijden.

Bovendien zet Goodrideengage zich in voor eco-verantwoordelijkheid door milieuvriendelijke materialen te gebruiken bij de productie van zijn producten. Door een Goodride binnenband te kiezen, help je onze planeet te beschermen.

Kortom, als je op zoek bent naar een binnenband van hoge kwaliteit voor je motor, dan is Goodride de ideale keuze. Dankzij het geoptimaliseerde ontwerp, de verhoogde weerstand en de compatibiliteit met de meeste motormodellen biedt deze binnenband je een ongeëvenaarde rijervaring. Dus ga je gang en kies voor het merk waar motorrijders op vertrouwen: Goodride.

Extra informatie

Merk Goodride
Fabrikant SKU 405700150
Kleur zwart/zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten