Aluminium achtertandwiel Afam 93321 [Grootte 48T]

Aluminium achtertandwiel Afam 93321 [Grootte 48T]

€ 74,19

€ 54,22

-27%
Ontdek het aluminium motortandwiel Afam 93321, de ideale keuze voor topprestaties op je sportmotor. Beroemd merk Afam.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Aluminium achtertandwiel Afam 93321

Het aluminium achtertandwiel voor motoren van Afam 93321 is een hoogwaardig onderdeel dat is ontworpen voor sportmotoren. Vervaardigd door het beroemde merk Afam, is dit tandwiel een ideale keuze voor veeleisende rijders die op zoek zijn naar optimale prestaties op het circuit.

Dit tandwiel is gemaakt van lichtgewicht maar sterk aluminium en biedt een uitstekende duurzaamheid en slijtvastheid, waardoor het een betrouwbare keuze is voor intensieve competitie en races. Dankzij het nauwkeurige ontwerp en de kwaliteitsafwerking zorgt het voor een soepele, efficiënte krachtoverbrenging voor een soepele rit.

Het Afam 93321 tandwiel is speciaal ontworpen voor sportmotoren en is perfect compatibel met een groot aantal modellen. Of je nu een amateur of een professionele rijder bent, dit tandwiel voldoet aan je eisen op het gebied van prestaties en betrouwbaarheid om je prestaties op het circuit te verbeteren.

Met Afam kun je zeker zijn van de kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten. Het merk wordt wereldwijd erkend voor zijn onderdelen van hoge kwaliteit en zijn constante innovations in de motorindustrie. Door te kiezen voor het aluminium achtertandwiel Afam 93321 kies je voor een vertrouwd product dat aan je hoogste verwachtingen voldoet.

Kortom, als je als motorliefhebber op zoek bent naar een hoogwaardig achtertandwiel om de prestaties van je sportmotor te verbeteren, dan is het Afam 93321 tandwiel een onmisbare keuze. Vertrouw op Afam voor de ultieme rijervaring op het circuit.

Extra informatie

Merk Afam
Fabrikant SKU 405760230
Kleur zilver
Kleur Zilver
Maat 48T - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1