Motorfiets voetsteun Oxford M12

Motorfiets voetsteun Oxford M12

€ 24,23

€ 21,26

-12%
Optimaliseer je rijcomfort met de motorvoetsteun Oxford M12, de must-have voor alle motorliefhebbers van Oxford.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Motorfiets voetsteun Oxford M12

De Oxford M12 motorvoetsteun is een onmisbaar accessoire voor alle motorliefhebbers. Ontworpen door het gerenommeerde merk Oxford, is deze voetsteun speciaal ontworpen voor motoren en biedt optimaal comfort tijdens uw ritten.

Deze voetsteun is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel robuust als duurzaam. Hij past op de meeste modellen motorfietsen en biedt een praktische en veelzijdige oplossing voor alle motorrijders.

Naast het ergonomische ontwerp heeft de Oxford M12 voetsteun ook een antislip oppervlak voor optimale grip. Dit betekent dat je een stabiele, comfortabele positie kunt behouden, zelfs in scherpe bochten of moeilijke weersomstandigheden.

Of je nu een fanatieke motorrijder bent of gewoon op zoek naar een manier om je comfort op je motor te verbeteren, de Oxford M12 voetsteun is een ideale keuze. De montage is eenvoudig en rapide en hij neemt niet veel ruimte in op je motor, waardoor het een praktisch en discreet accessoire is.

Laat vermoeidheid en ongemak je rijplezier niet bederven. Kies voor de Oxford M12 motorvoetsteun en geniet met een gerust hart van elke rit. Bestel nu de jouwe en ontdek waarom Oxford dé referentie is voor motoraccessoires.

Extra informatie

Merk Oxford
Fabrikant SKU 406280745
Kleur zilver
Kleur Zilver
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1