Motorfiets voetsteun Oxford M10

Motorfiets voetsteun Oxford M10

€ 24,37

€ 20,30

-17%
Verbeter je comfort en stabiliteit tijdens het motorrijden met de hoogwaardige Oxford M10 voetsteun. Ontworpen voor veeleisende motorrijders.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Motorfiets voetsteun Oxford M10

De Oxford M10 motorvoetsteun is het ideale accessoire voor motorrijders die op zoek zijn naar comfort en stabiliteit tijdens hun ritten. Ontworpen door het gerenommeerde merk Oxford, combineert deze voetsteun kwaliteit en prestaties om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende motorrijders.

De Oxford M10 voetsteun is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt uitzonderlijke stevigheid en duurzaamheid. Hij is speciaal ontworpen voor de meeste motorfietsen en biedt optimale ondersteuning voor de voeten van de rijder, zodat deze een comfortabele en stabiele positie kunnen behouden tijdens de rit.

Of je nu een langeafstandsrijder bent of een motorrijder met een passie voor extreme sporten, deze voetsteun zal aan al je verwachtingen voldoen. Het ergonomische ontwerp en de antisliptextuur bieden perfecte grip, zelfs in de meest extreme omstandigheden. Zo kun je in alle veiligheid optimaal genieten van je rit.

Bovendien is de Oxford M10 voetsteun eenvoudig te installeren en aan te passen aan je voorkeuren. Het innovatieve bevestigingssysteem maakt een nauwkeurige afstelling mogelijk voor een optimale rijpositie. Zo kunt u genieten van een betere rijervaring zonder in te leveren op comfort.

Kortom, als je op zoek bent naar een kwaliteitsvoetsteun voor je motor, zoek dan niet verder! De Oxford M10 motorvoetsteun is de perfecte keuze om comfort, stabiliteit en prestaties te combineren tijdens je motorritten. Wacht niet langer en koop nu dit uitzonderlijke product van Oxford voor een zorgeloze rit.

Extra informatie

Merk Oxford
Fabrikant SKU 406280750
Kleur zilver
Kleur Zilver
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1