Motorfiets voetsteun Oxford M8

Motorfiets voetsteun Oxford M8

€ 24,60

€ 21,51

-13%
Maximaliseer je motorcomfort met de hoogwaardige Oxford M8 voetsteun, ontworpen door het gerenommeerde sportmerk Oxford.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Motorfiets voetsteun Oxford M8

De Oxford M8 motorvoetsteun is een essentieel accessoire voor elke motorliefhebber. Hij is gemaakt door het gerenommeerde merk Oxford en is speciaal ontworpen voor motorfietsen om een comfortabele en veilige rijervaring te garanderen.

Met zijn elegante ontwerp en robuuste constructie geeft deze voetsteun niet alleen een sportieve look aan je motor, maar biedt hij ook optimaal comfort voor je voeten tijdens lange ritten. Het antislipoppervlak zorgt voor perfecte grip, zelfs in scherpe bochten.

De Oxford M8 motorvoetsteun is gemaakt van hoogwaardige materialen en is slijtvast en weerbestendig, waardoor hij perfect is voor gebruik buitenshuis. Bovendien is hij eenvoudig te installeren en past hij op de meeste motorfietsmodellen, waardoor het een veelzijdig accessoire is voor alle motorrijders.

Of je nu een doorgewinterde motorrijder of een beginner bent, de Oxford M8 motorvoetsteun garandeert je een comfortabele en veilige rit. Dus wacht niet langer, voeg hem nu toe aan je motoruitrusting en geniet van een onvergetelijke rijervaring!

Extra informatie

Merk Oxford
Fabrikant SKU 406280770
Kleur zilver
Kleur Zilver
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1