Middenbok motorfiets BCR Aprilia-Mbk-Yamaha

Middenbok motorfiets BCR Aprilia-Mbk-Yamaha

€ 42,48

€ 31,85

-25%
Middenstandaard BCR voor motorfietsen, het onmisbare accessoire voor liefhebbers. Compatible met Aprilia-Mbk-Yamaha. Optimaliseer je sport met BCR.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Middenbok motorfiets BCR Aprilia-Mbk-Yamaha

De BCR middenstandaard is het ultieme accessoire voor motorliefhebbers. Specifiek ontworpen voor motorfietsen Aprilia-Mbk-Yamaha, is deze middenstandaard een essentiële aanvulling op je motor voor een betere stabiliteit en eenvoudig onderhoud.

Vervaardigd door het beroemde merk BCR, is deze standaard van superieure kwaliteit en ontworpen om de zwaarste omstandigheden op de weg te weerstaan. Of je nu een amateur of een ervaren motorrijder bent, je zult de voordelen van deze middenstandaard zeker waarderen.

Deze middenstandaard is niet alleen een functioneel accessoire, maar geeft je motor ook een vleugje stijl. Met zijn elegante ontwerp en hoogwaardige afwerking zul je het niet kunnen weerstaan om er trots mee te pronken bij je motorvrienden.

Dankzij de duurzame, slijtvaste materialen garandeert de BCR middenstandaard langdurig gebruik zonder dat dit ten koste gaat van je veiligheid. Je hoeft nooit meer bang te zijn dat je motor omvalt als hij geparkeerd staat.

Deze middenstandaard is eenvoudig te installeren en te gebruiken en is een must-have voor alle motorliefhebbers. Hij biedt extra stabiliteit voor het parkeren van je motorfiets op elke ondergrond en je kunt er ook gemakkelijk reparaties en onderhoud mee uitvoeren.

Met de middenstandaard BCR wordt het parkeren van je motorfiets gemakkelijker dan ooit. Nooit meer zoeken naar een vlakke, stabiele plek om je fiets te stallen. Nu kun je je fiets parkeren waar je maar wilt, in alle veiligheid.

Door te investeren in deze middenstandaard BCR voeg je een extra beschermingslaag toe aan je motorfiets. Het stelt je in staat om je motor in goede conditie te houden door potentiële schade als gevolg van een verkeerde parkeerpositie te voorkomen.

Kortom, de BCR middenstandaard voor motoren is een must-have voor alle motorrijders die hun rijervaring willen verbeteren. Met zijn betrouwbaarheid, duurzaamheid en stijlvolle ontwerp is het zeker een geweldige aanvulling op je verzameling motoraccessoires. Bestel hem vandaag nog en geniet van een stabiele motor die gemakkelijk te parkeren is!

Extra informatie

Merk BCR
Fabrikant SKU 406450135
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten