Motorfiets tankbeschermer BCR 3D adesiva resinata Ducati

Motorfiets tankbeschermer BCR 3D adesiva resinata Ducati

€ 16,62

€ 13,13

-21%
De BCR 3D-tankbeschermer van hars voor Ducati: een must-have voor motorfans van het legendarische Italiaanse merk.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Motorfiets tankbeschermer BCR 3D adesiva resinata Ducati

De BCR 3D adesiva resinata Ducati motortankbeschermer is de perfecte keuze voor motorrijders die houden van het iconische Italiaanse merk Ducati. Dit product van BCR is speciaal ontworpen om de tank van je motor te beschermen en tegelijkertijd een uniek vleugje stijl toe te voegen.

Deze tankbeschermer is gemaakt van hoogwaardige materialen en is niet alleen sterk en duurzaam, maar heeft ook een 3D-harsafdruk die hem een moderne en dynamische look geeft. Hij is eenvoudig aan te brengen op je tank dankzij de sterke kleeflaag, en past perfect bij de vorm en grootte van de tank van je motor Ducati.

Of je nu een raceliefhebber bent of een dagelijkse motorrijder, deze tankbeschermer is een praktisch en aantrekkelijk accessoire voor je motor. Hij beschermt je tank effectief tegen krassen, vuil en de elementen en voegt tegelijkertijd een vleugje persoonlijkheid toe aan je motorfiets.

Ontworpen voor motorfietsen Ducati, is deze tankbeschermer het ideale product voor stijlbewuste motorrijders. Met zijn 3D-harsontwerp onderscheidt hij zich van de autres tankbeschermers op de markt en voegt hij een uniek tintje toe aan je motorfiets.

Of je nu een sportfan bent of een fan van lange motorritten, deze BCR 3D adesiva resinata Ducati tankbeschermer is de perfecte keuze voor jou. Hij is niet alleen functioneel, maar ook een modeaccessoire dat karakter toevoegt aan je motor.

Laat je tank na verloop van tijd niet verslechteren, maar bescherm hem in stijl met de motortankbeschermer BCR 3D adesiva resinata Ducati. Bestel nu en geef je Ducati motor de unieke bescherming en look die hij verdient.

Extra informatie

Merk BCR
Fabrikant SKU 407032665
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten