Motorfiets tankbeschermer BCR 3D adesiva resinata Suzuki

Motorfiets tankbeschermer BCR 3D adesiva resinata Suzuki

€ 16,62

€ 13,13

-21%
Kies voor de motorfiets tankbeschermer BCR 3D adesiva resinata Suzuki, het essentiële accessoire voor alle motorliefhebbers. Ontworpen voor veeleisende motorrijders.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Motorfiets tankbeschermer BCR 3D adesiva resinata Suzuki

De BCR 3D adesiva resinata Suzuki motortankbeschermer is een must-have accessoire voor alle motorliefhebbers. Dit product is speciaal ontworpen voor Suzuki motoren en is een perfecte mix van stijl en functionaliteit.

Met zijn 3D-ontwerp in reliëf voegt deze tankbeschermer een vleugje originaliteit en dynamiek toe aan je motorfiets. Hij is gemaakt van zelfklevende hars van hoge kwaliteit en biedt optimale bescherming tegen krassen, wrijving en de elementen. Bovendien is hij eenvoudig te installeren en kan hij worden verwijderd zonder sporen achter te laten op je tank.

Deze BCR tankbeschermer is ontworpen voor motorliefhebbers en combineert esthetiek en prestaties. Hij biedt optimale grip voor een betere besturing van je motor, vooral bij scherpe bochten of hoge snelheden. Je kunt dus veilig en vol vertrouwen rijden, zonder je zorgen te maken dat je uitglijdt of de controle over je motor verliest.

De BCR 3D adesiva resinata Suzuki motortankbeschermer is ook een ideale keuze voor wie zijn motor wil personaliseren. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, kun je kiezen wat het beste bij jouw stijl en je motor past. Of je nu de voorkeur geeft aan een sobere, elegante look of een gedurfder ontwerp, er is voor ieder wat wils.

Tot slot staat BCR bekend om de kwaliteit en duurzaamheid van zijn producten. Deze tankbeschermer is daarop geen uitzondering, ontworpen om de zwaarste omstandigheden te doorstaan. Of je nu op de weg of op het circuit rijdt, hij blijft op zijn plaats en houdt je tank nog lang in goede conditie.

Kortom, als je een unieke stijl wilt toevoegen aan je motorfiets en hem tegelijkertijd effectief wilt beschermen, dan is de BCR 3D adesiva resinata Suzuki tankbeschermer het accessoire voor jou. Vertrouw op de kwaliteit en expertise van het merk BCR en geniet van een comfortabele en veilige rit. Bestel nu en maak je klaar voor een nog aangenamere en opwindendere rijervaring!

Extra informatie

Merk BCR
Fabrikant SKU 407032750
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten