Paar voorvorkbeschermers voor motorfiets Progrip

Paar voorvorkbeschermers voor motorfiets Progrip

€ 33,94

€ 27,14

-20%
Maak je motorritten veiliger met voorvorkbeschermers van Progrip, een must-have keuze voor motorliefhebbers.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Paar voorvorkbeschermers voor motorfiets Progrip

Dit paar voorvorkbeschermers van Progrip is een essentiële uitrusting voor elke motorliefhebber. Deze beschermers zijn speciaal ontworpen voor motorfietsen en combineren robuustheid, betrouwbaarheid en stijl.

De voorvorkbeschermers van Progrip zijn met zorg gemaakt van materialen van topkwaliteit en bieden optimale bescherming voor je motorfiets. Ze zijn speciaal ontworpen om schokken te absorberen en je motor te beschermen tegen krassen, schrammen en autres schade veroorzaakt door de elementen of onverwachte situaties op de weg.

Dankzij hun unieke en elegante ontwerp voegen deze vorkbeschermers ook een vleugje stijl toe aan je fiets, waardoor hij opvalt in de massa. Ze zijn verkrijgbaar in een reeks kleuren die passen bij je motor en je eigen stijl. Dus of je nu een snelheidsfanaat bent of een weekendfietser, met deze vorkbeschermers blijf je stijlvol en zelfverzekerd rijden.

Progrip vorkbeschermers passen op de meeste modellen motorfietsen en zijn eenvoudig aan te brengen zonder speciaal gereedschap. Ze passen perfect op je motor en bieden maximale bescherming zonder afbreuk te doen aan de aerodynamica of prestaties.

Bovendien staat het merk Progrip bekend om zijn expertise in de motorbranche. Het levert al jaren materiaal van topkwaliteit aan motorrijders over de hele wereld. Met deze vorkbeschermers krijg je een product waarop je kunt vertrouwen en dat lang meegaat.

Tot slot zijn deze vorkbeschermers een verstandige investering voor elke motorrijder. Ze beschermen niet alleen je motor, maar ze kunnen je ook geld besparen door dure reparaties als gevolg van schade aan je motor te voorkomen.

Kortom, de Progrip voorvorkbeschermers voor motorfietsen combineren kwaliteit, stijl en betrouwbaarheid om je de beste en veiligste rijervaring te geven. Voeg ze nu toe aan je motoruitrusting en geniet van een reis met vertrouwen en gemoedsrust.

Extra informatie

Merk Progrip
Fabrikant SKU 407180620
Kleur rood
Kleur Rood
Maat TU - Standaard Franse maten