Motorfiets handbeschermers Progrip

Motorfiets handbeschermers Progrip

€ 43,06

€ 33,01

-23%
Haal het meeste uit je rit met het motorhandbeschermer Progrip, het accessoire bij uitstek voor alle motorliefhebbers.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Motorfiets handbeschermers Progrip

De Progrip motorhandbeschermer is een must-have accessoire voor alle motorliefhebbers. Ontworpen door het wereldberoemde merk Progrip, is dit product speciaal ontworpen voor motorliefhebbers die op zoek zijn naar comfort, bescherming en stijl.

De Progrip handbeschermer is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimale bescherming tegen externe elementen zoals regen, stof, insecten en wegvuil. Met zijn ergonomische vorm en robuuste structure is hij ontworpen om de zwaarste omstandigheden te weerstaan en je handen te beschermen tegen vallen en stoten.

Of je nu een motorcrosser, eenenduro liefhebber of een liefhebber van wegracen bent, het Progrip handbeschermer is de perfecte keuze om je te vergezellen op al je avonturen. Hij is ook ideaal voor dagelijks gebruik in de stad en biedt extra bescherming tegen wind en kou.

Naast de functionaliteit is het Progrip handbeschermer ook een stijlvol accessoire dat een vleugje stijl toevoegt aan je motor. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs, past perfect bij je motor en zorgt ervoor dat je opvalt op de weg.

Dankzij het eenvoudig te installeren bevestigingssysteem past het Progrip handbeschermer op de meeste motorsturen, waardoor je het probleemloos kunt installeren rapide. Bovendien is het eenvoudig te verwijderen voor reiniging of vervanging rapide indien nodig.

Kortom, als je op zoek bent naar een handbeschermer van hoge kwaliteit voor je motor, dan is het Progrip handbeschermer het perfecte accessoire voor jou. Met zijn perfecte combinatie van bescherming, comfort en stijl is het de ideale keuze voor alle motorsportliefhebbers. Wacht dus niet langer en koop vandaag nog de Progrip handbeschermer voor een ongeëvenaarde rijervaring.

Extra informatie

Merk Progrip
Fabrikant SKU 407180675
Kleur oranje
Kleur Oranje
Maat TU - Standaard Franse maten