Motorfiets handbeschermer houder Progrip

Motorfiets handbeschermer houder Progrip

€ 16,85

€ 16,02

-5%
Neem de controle over in stijl met de motorhandbeschermerhouder Progrip, ontworpen door een toonaangevend merk voor motorliefhebbers.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Motorfiets handbeschermer houder Progrip

De motorhandbeschermerhouder Progrip is een essentieel accessoire voor elke motorrijder met een passie voor snelheid en avontuur. Ontworpen door het beroemde merk Progrip, combineert het kwaliteit, prestaties en esthetiek om optimale bescherming te bieden tijdens je motorritten.

Deze handbeschermerhouder is gemaakt van hoogwaardige materialen en is speciaal ontworpen voor alle modellen motoren en alle gebruiksniveaus. Of je nu een beginner bent of een ervaren motorrijder, deze houder voldoet aan al je verwachtingen op het gebied van comfort en veiligheid.

Dankzij het ergonomische ontwerp vormt de Progrip handbeschermerhouder zich perfect naar de vorm van je handen, waardoor je een comfortabele en stevige grip hebt. Of je nu op bochtige wegen of over ruw terrein rijdt, hij helpt je onder alle omstandigheden de controle over je motor te houden.

De steun heeft ook versterkte gewrichtsbeschermers om je handen effectief te beschermen bij een val of botsing. Of je nu op het circuit rijdt of off-road, je handen en polsen worden optimaal beschermd.

Naast de beschermende functie zit deze bandage ook vol met praktische functies. Hij heeft een ventilatiesysteem om de opbouw van hitte en zweet in de handschoenen te voorkomen. Bovendien is hij compatible voorzien van handvatverwarming voor optimaal comfort, zelfs bij koud weer.

De installatie van de Progrip handbeschermersteun is eenvoudig en rapide en vereist geen speciaal gereedschap. Hij past perfect op alle typen sturen en kan naar wens worden aangepast voor persoonlijk gebruik.

Of je nu houdt van toeren op de motor, racen op het circuit of off-road toeren, de Progrip handvathouder is het ideale accessoire om je te vergezellen op al je avonturen. Door zijn stevigheid en duurzaamheid is het een langetermijninvestering voor alle motorrijders die zich zorgen maken over hun veiligheid en comfort.

Kortom, de Progrip motorhandbeschermerhouder is een accessoire van topkwaliteit, ontworpen om optimale bescherming en ongeëvenaard comfort te bieden aan fanatieke motorrijders. Stel je handen niet bloot aan risico's en kies voor deze vertrouwde steun voor al je motoruitstapjes. Vertrouw op Progrip, het referentiemerk voor alle motorliefhebbers.

Extra informatie

Merk Progrip
Fabrikant SKU 407180775
Kleur neiro
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten